Který měsíc v roce máme nejvíc sexu? Uhodnete?

13.07.2016 | Sex a vztahy

Začátek prázdnin většina lidí tráví dovolenými a výlety. Pracovní nasazení poklesá a s ním také míra stresu v zaměstnání i rodině. A znát je to podle sexuologů také na chování v posteli. Páry spolu v červenci totiž souloží s nejvyšší frekvencí za celý rok. V průměru čtyřikrát do týdne.

V žádné jiné části roku lidé nesouloží tak často jako právě v červenci. Frekvence pohlavních styků se zvýší mírně v květnu, o něco ještě v červnu a v červenci dosahuje maxima. V srpnu lehce poklesne, už v září se propadne výrazně. A v listopadu je na polovině červencových hodnot.

Frekvenci souloží u dospělých zkoumala také společnost Lovehoney, jejíž mluvčí k výsledkům výzkumu uvedl: „Na počátku července se lidé cítí šťastněji a sebevědoměji, takže je daleko jednodušší flirtovat a užívat si zábavu, a to znamená, že mnohem víc lidí souloží.

Když je teplo, odhalujeme více kůže, to nás všechny vzrušuje. Také proudí více krve pánevním dnem. Tím se zvyšuje vzrušení, a když si začneme více své genitálie uvědomovat, chceme je také více používat. A když se uvolníme, začneme se emocionálně více otevírat proudu životní energie v nás samotných. Jedním ze způsobů, jak to lze vyjádřit, je prostřednictvím sexu,“ uvedl sexuolog Mike Lousada v rozhovoru pro deník The Sun.

Frekvence souloží během roku (počet souloží za týden):

Leden 2,3
Únor 2,8
Březen 2,5
Duben 2,6
Květen 3
Červen 3,2
Červenec 4
Srpen 3,7
Září 2,7
Říjen 2,6
Listopad 2,1
Prosinec 2,9






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat