10 sexy nápadů, které musíte proměnit v realitu

21.11.2016 | Sex a vztahy

Pokud by existoval seznam věcí, které by měla v sexu vyzkoušet během svého života každá žena, pak by na něm neměly chybět položky z našeho článku.

Aneb o co bychom své tělo (a mnohdy i svou duši) neměly ochudit a alespoň jednou to vyzkoušet?

1. Vibrátor

Pokud ho ještě nemáte, šup do obchodu. Nebo na internet, pokud vám představa osobního nákupu nezní úplně lákavě. Jestliže si myslíte, že by se partner na nového „pomocníka“ v posteli zrovna netvářil, jste na omylu! Většina mužů je nadšená. A jak teprve budete nadšená vy!

2. Být přivázaná k posteli (nebo někoho přivázat)

Vyzkoušet si pocit bezmoci, nebo naopak absolutní kontroly nad tím, co se v posteli děje? K nezaplacení! Pokud máte stále předpotopní představu, že šátek nebo pouta jsou pomůckami „divných lidí“, pak je na čase tenhle mýtus zbořit. Třeba zrovna u vás v ložnici!

3. Milování v autě

Že je to výsada amerických filmů pro teenagery? Možná, ale každopádně je to hodně vzrušující záležitost. Pokud jste přeci jen trochu stydlivá, určitě se vyhněte veřejnému parkovišti (tomu byste se ostatně měli s partnerem vyhnout, i když stydliví nejste) a najděte si místečko, kde vás nikdo neuvidí. I tak ale budete vzrušení z možnosti odhalení. A to se počítá.

4. Čtení „hanbatých“ knih

Věděla jste, že i čtení knih s milostnou (nebo spíše sexuální) tématikou může být ohromně vzrušující? Na trhu není k dispozici jen slavných „50 odstínů“, ale spousta dalších zajímavých eroticko-literárních počinů. Mnohé z nich zafungují skoro stejně jako vzrušující předehra, opravdu!

5. Milování vestoje

Na první pohled trochu nepohodlná záležitost (především pokud váš partner nepatří zrovna mezi siláky), ale úžasně vzrušující zážitek! Být opřená o stěnu s nohama ovinutýma okolo mužova pasu… Aspoň za pokus to stojí!

6. Několikanásobný orgasmus

Mnohé ženy se mu záměrně vyhýbají, protože po prvním vyvrcholení jsou velmi citlivé, a tak jim další dráždění není dvakrát příjemné. Ovšem kdyby vytrvaly, nepříjemné pocity by během chviličky zmizely a ony by poznaly, jaké to je, když vyvrcholí podruhé za sebou… a potřetí… (Pozor, pokud se opravdu necítíte na další orgasmus, nenechte se k němu nutit – zdráhavý přístup by ho mohl stejně zhatit.)

7. Sexy spodní prádlo

Proč nemít v šatníku alespoň jeden kousek opravdu, ale opravdu odvážného sexy prádla? Nejenže potěšíte partnera, ale budete si připadat neuvěřitelně žádoucí a taky trochu „hanbatě“, což je pocit, která dokáže úžasně „nakopnout“ touhu!

8. Milování v přírodě

Ačkoli většina z nás při představě mravenců, jehličí a dalších „překvápek“ matky přírody vzrušení zrovna necítí, se správnou výbavou žádná katastrofa nehrozí! Tak zkuste v létě sbalit deku apod. a vyrazte ven. Mimochodem, pro spoustu dvojic není problémem ani lehký deštík, naopak může přidat na jedinečnosti zážitku.

9. Hrátky s ledem

Patříte-li k „teplomilkám“, nejspíš je pro vás kostka ledu jezdící po vašem těle spíše noční můrou než představou vzrušující předehry. Ale zkuste to! Jednak můžete přijít na to, že chlad snad ani nevnímáte a navíc dělá s vaším vzrušením divy, jednak vždycky můžete říct „dost“.

10. Šimrání peříčkem

Za předpokladu, že svého kočičího mazlíčka necháte zavřeného za dveřmi ložnice, je to úžasná hra! A můžete se v tomhle příjemném „mučení“ střídat, dělá totiž náramně dobře jak nám ženám, tak i našim partnerům. (Samozřejmostí je použití hygienicky čistého peříčka, ne takového, které najdete na ulici nebo v lese!)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat