Co ženy vzrušuje nejvíce?

Muži se často trápí svou postavou či výbavou v kalhotách. Ale ve skutečnosti můžou získat ženu a vzrušit ji úplně něčím jiným. Svůdným pohledem. Přímý oční kontakt a dlouhý pohled z očí do očí je společensky neslušný, protože je právě tak intimní a vzrušující. Působí silněji na ženy než muže.

„Zírání přímo do očí spouští v mozku dráhu vzrušení. Když se vám líbí, jak na vás někdo zpříma kouká, mozek si to vyloží jako sexuální signál a reaguje tím, že tělo začne připravovat na sex,“ vysvětluje psycholožka Tracey Cox v rozhovoru pro deník The Mail.

A také zírání do očí během sexu u obou pohlaví silně posiluje vzrušení a usnadňuje dosažení orgasmu.

„Je to nejrychlejší způsob, jak se cítit intimně a zcela propojený s milovanou osobou,“ vysvětluje Cox.

Povzbuďte ho pohledem!

I když přímý oční kontakt přispívá víc k ženskému vzrušení, žádný muž nebude proti svůdnému pohledu své partnerky protestovat! Jak mu ho dopřát opravdu se vším všudy? Jednoduše. S pomocí make-upu a pár triků to zvládnete za pár minut.

Trik č. 1: Světlejší stín do koutků

Používáte-li oční stíny, nespoléhejte se pouze na jeden odstín – do vnitřního koutka byste měla aplikovat světlejší barvu, aby se oči opticky zvětšily. Na zbytek víčka pak použijte například kouřové líčení.

Trik č. 2: Světlý odstín pod obočí

Další z oblíbených triků velí aplikovat těsně pod obočí světlý stín (neměl by být výrazně světlý nebo třpytivý, ale rozhodně by měl být o chlup světlejší než například pudr, kterým fixujete make-up).

Trik č. 3: Pryč s tmavými kruhy

Kruhy pod očima nám nepřidávají na mladistvosti a navíc opticky zmenšují oči. Proto jejich zakrytí (nejlépe pomocí korektoru) věnujte dostatečnou pozornost.

Trik č. 4: Soustřeďte se na řasy

Pečlivě nalíčené řasy dokáží s vaším pohledem zázraky! Pokud vás příroda nevybavila nijak hustými a dlouhými řasami, můžete v případě potřeby sáhnout po těch umělých. V každém případě se ale vyplatí naučit se pracovat s kleštičkami, které řasy zdůrazní a krásně vytvarují. Pokud k nim navíc přidáte i výraznou linku, úspěch je zaručen!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat