Sexuální sebejistota se dá zvyšovat vlněním boků!

14.04.2017 | Sex a vztahy

Mocné erotické vzrušení, oslava ženství, smyslnost, koketerie, sebedůvěra. Jak proměnit sebe sama ve svůdnější ženu, partnerku či milenku, která si dle vlastního uvážení bere to, co chce? Uvědomte si svoje boky a začněte s nimi pracovat. Je to to nejlepší, co pro sebe i partnera můžete udělat!

Rozvlněné boky podle některých odborníků, včetně britské sexuální poradkyně a spisovatelky Lindy Sonntag, připomínají žhavou vášeň a jsou jedním z nejerotičtějších symbolů, který vám může pomoci nejen ke svádění, ale i k vlastní sexuální sebejistotě. Dávají totiž pohyb i bříšku, což uvolňuje a dodává vnímavost celému tělu. Dochází tak ke zvyšování sexuální sebejistoty. Vlastně je to logické.

Škádlení nejen vlastní představivosti

Vzhledem k anatomickým rozdílům mají ženy pohyblivější pánev, jejíž houpání muži přirozeně považují za sexuální náznak. V podstatě je to takové lákadlo, vábnička, přičemž zpětná vazba na ni ve vás samotných může zažehnout plamen sexuální dravosti a jistoty. Tak na co ještě čekáte?

Prvotně vypilujte houpavou chůzi. Hezky nohu přes nohu a boky rozvlnit. Důraz na pánev a vztyčená hlava vám brzy „přejdou do krve“. Začnete se cítit jako někdo, kdo má všechno pod kontrolou. Mozek totiž začne reagovat na sebevědomou řeč těla. A jak dál rozvíjet svoji ženskou stránku? Propojte centra vaší smyslnosti v jeden bod!

Technika sexuálního uvědomění

„Položte si palce na pupek s dlaněmi naplocho položenými na podbřišku. Předsuňte podbřišek, potom jej zatáhněte a vytáhněte co nejvýš,“ doporučuje všem zmíněná Linda Sonntag. Předsuňte hrudník a nechte bříško vyvalit dolů a ven.

Začněte pomalu, opakujte a zrychlujte v pravidelném rytmu. Vibrování břicha způsobuje bránice. Zadržte dech nebo otevřete ústa a prudce oddechujte. Vtáhněte bránici dovnitř, pak ji vysuňte ven. Opakujte nejprve pomalu, pak zrychlujte, až vám bříško vibruje.

Stoupněte si uvolněně a vzpřímeně, s rukama v upažení, dlaně směřují vzhůru. Vytlačte pravou kyčel do strany. Předsuňte pánev, jak nejdál můžete, zavlňte kyčlemi doleva. Pánev zasuňte zpátky dozadu, přitom vystrčte zadeček. Napřimte se, zavlňte boky doprava. Následně vlňte boky v malých kruzích a užívejte si svoje „probuzení“. Celý proces opakujte co nejčastěji. Již při prvních pokusech pochopíte proč.

Popleťte hlavu, komu budete chtít

Toto vnímání břicha a boků, tedy centra vašeho já, dodává sebejistotu a pevnost, zlepšuje držení těla, zbavuje stresu a zahání depresi. Pokud si každý týden najdete chvilku a „rozvlníte“ se k sexuální sebejistotě, získáte i něco navíc.

„Procvičíte a propnete mnohé ze svalů, které se používají při sexu. Především ale získáte pocit vitality a víru ve vlastní erotickou moc,“ dál radí sexpertka prostřednictvím své příručky Erotická předehra s tím, že vaše nové já se posléze může ukázat i před partnerem. Přidejte trochu hedvábných šátků a šperků, dramaticky zvýrazněte oči tužkou a vyrazte druhému dech svým ženským a smyslným způsobem. Bok vlevo, bok vpravo…

Trápí vás nedostatek sebevědomí, máte pocit, že vaše tělo není takové, jaké byste si představovali, bojujete neúspěšně s některými problematickými partiemi? Jste nešťastní v partnerství, v sexu, máte pocit, že jste na světě úplně sami a nikdo vám nerozumí?

Pak právě vám je určena poradna Enja, kde vám přední čeští odborníci pomohou najít odpovědi na otázky a potíže, které vás trápí.

Položte svůj dotaz Enje již dnes!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:29
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:26
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat