Vejce mají erotickou sílu. Jak se připravit na noc plnou vášně?

Velikonoce jsou tu, takže markety, soukromé obchody i tržiště jsou zahalena kuřátky, pomlázkami a hlavně vejci. Otázku, jestli dřív bylo vejce, nebo slepice, ponecháme stranou, je tu totiž mnohem vážnější téma… Vejce prý signalizuje erotično a sílu! Jak se připravit, abyste zažili noc plnou vášně?

Ve všech kulturách se připisuje vejcím erotická a povzbuzující síla. Jako vážně. Předpokládá se, že dodávají zápal starcům, léčí lhostejnost a oživují vyschlá lůna neplodných žen. V jistých starých spisech, konkrétně Vonné zahradě, kterou někdy v 16. století napsal arabský šejk, se píše, že muž jménem Mimún se miloval celých 60 dní. Prý nejedl nic jiného, než vaječné žloutky a chleba. Hm, tak jistá logika tu je.

Žádný vyprošťovák, kocovinu léčí vejce!

Když si člověk dá dohromady jedna a jedna, vidí souvislost mezi vejci a plodností. Stačí si vzpomenout na kaviár, rybí vajíčka, pštrosí vejce a tak dále. Všude se uvádí, jaká to jsou afrodiziaka – i na druhém konci světa.

Světoznámá chilská spisovatelka Isabel Allende v jedné ze svých knih poznamenala, že v Chile existuje tradice jíst vejce na způsob ústřic, tedy syrová. Tato rychlá pomoc prý aktivuje mužnost a zotavuje tělo, když se to přežene s alkoholem.

Rada nejen pro novopečené matky

„Vždy po porodu dětí mi tchyně připravovala každý den pivo s rozšlehaným žloutkem a medem, starodávný domácí prostředek s ohromnou pověstí, podporující tvorbu mléka. Poslušně jsem to pila, aniž bych se starala o kalorie nebo o nezvratný fakt, že žloutnu a kolena mě sotva udrží. Aby se navrátila síla zesláblým mužům, povzbuzují se v některých místech Evropy syrovými žloutky rozšlehanými v koňaku – přesně stejný přípravek používáme v Chile na mytí vlasů,“ popisuje spisovatelka a gurmánka prostřednictvím knihy Afrodita s tím, že se dá spojit příjemné s užitečným. Co takhle rozpustilé hry?

Jen vy dva a vejce. Co víc si přát?

Vejce vařená natvrdo se mohou koulet po posteli, míchaná se servírují bez vidličky na dlaň ruky, šlehaným sněhem se pokrývají ňadra, aby je mlsný milenec olízal… Tak vida, takhle jste o vejcích asi nikdy nepřemýšleli, že? Aspoň máte tip, co s přebytkem v období Velikonoc. Pokud se náhodou stane, že se vám jich sejde víc (vařených), samozřejmě udělejte pomazánku, ale něco dejte bokem na jistou rafinovanou směs…

Kdo se několik dní živí vařenými vejci s myrhou, skořicí a pepřem, dočká se silné erekce a bude schopný koitu. Jeho úd bude tak mocný, až se bude zdát, že se nikdy nebude moci vrátit do stavu klidu…. Aspoň tak to popisuje zmíněný šejk ve Vonné zahradě. Zkuste to a dejte vědět!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat