Čekáte na osudovou lásku? Jen vám to ničí váš sexuální život

02.05.2017 | Sex a vztahy

Lidé věřící v pravou osudovou lásku, kteří čekají na spřízněnou duši s dokonalou sexuální souhrou, mají nejméně uspokojivý sexuální život. Klíčem k lepšímu sexu je totiž víra, že na něčem takovém, jako jsou vztah a souhra v posteli, se musí pracovat a vyžaduje to čas. Tyto páry jsou pak šťastnější a uspokojenější než lidé čekající na pana božského a paní dokonalou.

„Naše uspokojení s vlastním pohlavním životem se přímo odráží v našich postojích vůči vztahu,“ tvrdí vědci z univerzity v Torontu a Halifaxu.

Jedinci, kteří velmi trvají na víře, že potkají spřízněnou duši a osudovou lásku, jsou nejméně uspokojeni s dlouhodobým vztahem a především s pohlavním životem v něm. Naopak čím méně člověk na něco takového věří a čím více na vztahu pracuje, tím je uspokojenější i sexuálně.

Vše stojí na principu očekávání. Čím více člověk očekává, že něco bude dokonalé a magické od počátku, tím více je zklamaný. Naopak čím má menší očekávání a více se snaží věci měnit, tím je uspokojenější.

Vyplývá to z šesti na sobě nezávislých studií.

„Jedinci nejsilněji věřící v sexuální osudovost si myslí, že kvalita jejich pohlavního života předpovídá úspěch jejich vztahu, používají svůj sexuální vztah jako barometr toho, jak funguje jejich vztah celkově… Naopak zdravý a uspokojující vztah je ten, v němž oba partneři pracují na rozdílech v sexu. Velmi pozitivní vliv má také víra, že dvojice si uspokojivý sexuální život časem vychová,“ tvrdí autoři z University of Toronto a Dalhousie University v Halifaxu.

Jak na to?

Jak takové "vychovávání uspokojivého sexuálního života" vlastně vypadá? Co třeba vyhnat z postele nudu a trochu věci nasměrovat správným směrem, který zajistí žhavé noci?

1. Změňte postelovou róbu

V čem obvykle spíte? Průzkum portálu CouponCodes4u, kterého se účastnilo 2 129 osob žijících v partnerství, prokázal, že drtivých 62 % lidí nosí do postele klasické flanelové pyžamo, přičemž 40 % žen ho přímo silně preferuje! To ale není to nejsmutnější. Znalost trendů sexy spodního prádla potvrdilo jen 11 % dotázaných. Není to smutné? Vyměňte, aspoň někdy, tričko za košilku! Podle všeho muži právě na tohle čekají!

2. Zkuste novou pozici

Anketa serveru iVillage prověřila sexuální život manželských párů. Co vyšlo najevo? Že 50 % žen a 68 % mužů ohodnotilo svůj milostný život jako velmi předvídatelný, přičemž za nejvíce stereotypní lidé považují milostné polohy, které se opakují pořád dokola. Chcete-li věci trochu změnit, nespoléhejte se na ony klasické verze. Obměňujte, experimentujte, vyšvihněte svoje nohy partnerovi na ramena, vypodložte si pánev polštářem, inspirujte se v lechtivých filmech. Za každou změnu bude milenec rád!

3. Mluvte nezbedně

„Když mi manželka do ucha pošeptá, že mě chce, a přitom nehty přejede po mých zádech, okamžitě bych z ní serval oblečení,“ zasněně se svěřuje Patrik, pětatřicetiletý programátor. Zkuste to taky! Návod je jednoduchý. Ztište hlas a postavte se tak, aby vám muž neviděl do očí. Zakrytím jeho výhledu na vaše tělo dosáhnete toho, že mu fantazie začne pracovat na plné obrátky. Tohle koření potřebuje každý vztah!

4. Změňte obvyklou roli

Ano, muži milují, když jste aktivní a ještě se u toho dokážete pobavit. Joan Elizabeth Lloyd, autorka kniha Perfektní orgasmus, prozrazuje jeden recept na překvapení pro muže i vás samotné. Příjemné je, že to celé trvá jen jednu minutu!

Skočte do sprchy, na to vám stačí pár vteřin, sáhněte po krajkových kalhotkách a projděte se k partnerovi s přímým držením těla. Choďte sebejistě a tlačte ramena dolů. Pak mu pošeptejte, co máte v plánu dnes večer. A pohlaďte ho po stehně. Pokud obvykle zastáváte submisivní roli, bude se vám (i jemu) role dračice líbit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 8.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat