Komentáře k článku

mery 24.09.2011

A na tohle museli přijít vědci? To vám řekne každá žena ať je vdaná, rozvedená či svobodná. Nad jako všeobecnou hlouposti ještě vědci bádají?

Knoflíček 15.09.2011

Je to tak.A taky si nějak nedovedu představit,že kde není mazlení,objímání a hlazení během dne,že může být milování...:-O To jako někdo,kdo si nedává najevo tyto SAMOZŘEJMOSTI,dokáže jen tak lusknout prstem a najednou skočí rovnou k milování?!Strašná představa.Já bych se bez toho neobešla a hodně,hodně bych strádala a ve vztahu nebyla spokojená.Hmm,taky bych takového ani nikdy neměla. Intimita není(!)jen sex,toho je hodně,nejen vzájemné souznění..

mery Knoflíček 24.09.2011

Maminka vždy říkala. Láska není - hup na krávu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat