80 rad, na co dávat pozor při sexu

30.11.2012 | Sex a vztahy

Máte pocit, že vám zevšedněl domácí sex v ložnici, který následuje po nudném sledování televize, pojídání chipsů a popíjení piva? V tom případě je tu pro vás pozoruhodný seznam rad, jak se milovat jinde než v posteli, spolu s upozorněním, co vám přitom může hrozit.

Německý server bild.de nabízí osm desítek míst, kde lze zkusit sex, a stejný počet rad, čeho se tam vyvarovat.

Tak například:

1.  Na letišti pozor na všudypřítomné bezpečnostní kamery. Snad jen toalety a sprchy nabízejí trochu nerušeného soukromí.

2.  V lese se raději nemilujte během lovecké sezony. Každý pohyb ve křoví může přilákat pozornost nimroda s ostře nabitou zbraní.

3.  Při "open air festivalu" se držte dál od jeviště. Stávají tam totiž kamery, které sledují reakce publika – a určitě byste se jen neradi zničehonic během chvílí vášně objevili na obřím plátně…

4.  V kanceláři vám nehrozí nebezpečí jen od neočekávaně přišedšího kolegy, ale taky od uklízečky či od muže z hlídací služby.

5.  V kočáru při projížďce městem dejte kočímu hned při nástupu spropitné a požádejte ho, aby tentokrát vynechal obvyklé upozorňování na kdekterou pamětihodnost.

6.  Na cizí svatbě se vyvarujte milostných hrátek v pokoji, který je určen novomanželům. Tam můžete být "přepadeni" v každém okamžiku!

7.  Na WC v letadle se milujte tiše a pokud možno jen krátce, abyste se vyhnuli netrpělivému klepání na dveře nebo pozornosti starostlivé letušky či palubního stevarda, proč že je toaleta tak dlouho obsazena.

8.  Vyvarujte se milování v dobře přístupné a známé jeskyni. Jinak riskujete, že vás odněkud bude šmírovat jeskyňář, o jehož přítomnosti nebudete mít tušení.

Mezi dalšími vybranými místy pro vzrušující sex uvádí bild.de například říční břeh, muzeum, vodopád, antické ruiny, golfové i fotbalové hřiště, saunu, hradní zříceninu, kolonu krokem popojíždějících vozidel, dům rodičů, podzemní i dálniční parkoviště, vinici, autobusovou čekárnu, kino, pláž, sprchu, iglú, telefonní budku, rozhlednu, jeviště, motorku, horskou chatu, spuštěnou pračku, plachetnici, piknik, koncert, horskou dráhu a další.

Rady, na co si dát pozor, dává server i v souvislosti s milováním na různých turisticky vyhledávaných místech Německa i světa.
Třeba pod berlínskou Braniborskou bránou, na vrcholu hory Zugspitze, na festivalu v Kolíně nad Rýnem, na mnichovském Oktoberfestu, pod Eiffelovkou, na Vídeňském kole či na brazilské Copacabaně.

O této světoznámé přímořské pláži říká: mějte na paměti, že je tam živo ve dne i v noci, a navíc tam není zrovna bezpečno…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat