Proč by každý váš den měl začínat ranním sexem

30.06.2018 | Sex a vztahy

Ať se po ránu milujte rádi nebo ne, odborníci se shodují, že začínat den sexem má pro člověka jenom pozitivní přínos. Přispívá k lepší imunitě, vitalitě i k dobré náladě, prospívá srdci i cévám a snižuje riziko infarktu a mrtvice. Vyzkoušíte to také?

Lepší než ranní běh

Ranním sexem se do těla uvolní oxytocin, hormon dobré nálady, který párům dopřává pocit lásky a propojení po celý den. Sex po ránu je stejně zdravý, jako když si zaběháte či se projedete na kole.

Ranní sex nastartuje tělo i mozek záplavou hormonů blaženosti a rozpumpuje srdce lépe, než sport. Lidé, kteří se milují po ránu, jsou podle odborníků výrazně zdravější a šťastnější než ti, kteří po probuzení pouze snídají. Prokázalo se, že mají také mnohem zdravější vlasy, nehty a pokožku.

Zkrášluje

Otáčí se za vámi kolegové v práci a lichotí vám? Ptají se, jak je možné, že vám to tak sluší? To zvýšená hladina estrogenů může za mnohem lepší pleť, ranní „rozcvičkou“ zase prokrvíte tělo, tváře jsou přirozeně růžové a vypadáte mnohem zdravěji. Navíc se jen málokdo po ranním sexu dokáže neusmívat až do oběda.

Uspokojuje

Vůbec nevadí, že ranním milováním strávíte jen pár minut. Sex po probuzení je mnohem uspokojivější. Ráno je vaše tělo odpočaté a dokáže lépe vnímat všechny prožitky. Orgasmus pak může přijít v rámci několika minut.

Hubneme

Nejúčinnější cvičení je po ránu, tak proč nezacvičit opravdu příjemným způsobem. Za třicet minut sexu spálí ženy kolem devadesáti kalorií. A přiznejme si to, sex je určitě příjemnější činnost než cvičení! Ranní sex můžeme srovnat se čtvrthodinovým během. Tělo se navíc skvěle nastartuje a únava nepřijde tak brzy.

Pryč s bolestí

Vymlouvání se na bolest hlavy je ohraná písnička. Bolí-li vás ale opravdu ráno hlava, břicho nebo se jen cítíte unavení, pak si místo prášků dopřejte dobrý sex. Během orgasmu se do těla vylučuje až pětinásobné množství hormonu oxytocinu, který působí jako analgetikum. Bolest tak okamžitě zmizí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:58
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:32

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat