Po skutečně nahých ženách přicházejí do Prahy skutečně nazí muži!

29.10.2018 | Sex a vztahy

Výstavy s názvem Voayer: Výstava skutečně nahých žen vzbudily v Praze a Bratislavě, kde se konaly, velký zájem médií i návštěvníků. Nyní se autor této nevšední "expozice" rozhodl uspořádat Výstavu skutečně nahých mužů!

"Návštěva každé mé výstavy Voayer patří k nejúžasnějším a nejskutečnějším zážitkům, jaké na tomto světě my lidé můžeme zažít," říká autor Výstav skutečných nahých žen Mário Petreje.

Po úspěšných výstavách žen se rozhodl naplnit touhy stovek lidí, kteří se ho neustále ptali, kdy bude vystavovat muže.

"Svoboda je krásný pocit, který však nestačí jen slavit. Svobodu třeba praktikovat. Proto jsem se rozhodl uskutečnit další výstavu devětadvacet let po tom, co se naši rodiče rozhodli postavit za vlastní svobodu. 17. a 18. listopadu 2018 se totiž otevřou brány první Výstavy skutečných nahých mužů."

Výstava skutečných nahých mužů se uskuteční na třech podlažích historické budovy na Rubešově ulici 7 v Praze (DRIVE HOUSE).

"Pro tento prostor jsem se rozhodl, protože připomíná prostory, ve kterých byla první Výstava nahých žen, která se konala v Bratislavě," upřesňuje autor svůj výběr místa pro nastávající skutečně životní zážitek.

Dotýkat se povoleno

Zájem vidět tuto výstavu mají především ženy, které se do nákupu vstupenek, doslova zakously. Ve dvou výstavních dnech (každý den jiní muži) si budou moci prohlédnout více než dvacet skutečných a nahých mužů různého věku, postav či rozměrů. A tak jako jejich kolegyně na předešlých výstavách i mužští modelové budou vystaveni v různých bdsm pozicích a doplňcích.

Samozřejmě, některých se budete moci i dotknout!

Stačí přijít s otevřenou myslí, bez očekávání a o skutečně životní zážitek se postaráme. Jeho intenzita bude dokonce znásobena i... Ale to se dozví jen ti, kteří svou, jakož i svobodu jiných, přijdou oslavit přímo na výstavu.

Rády byste výstavu Voayer také navštívili? Hrajte s námi o 5x dvě vstupenky! Soutěžit můžete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat