Dejte mu hadr! Domácí práce zvyšují u mužů chuť na milování

Má vaše drahá polovička o víkendu volno? Výborně, to se hodí. Bez možnosti námitek a zbytečných diskusí mu vrazte do ruky hadr, aby vaše rodinné hnízdo trochu zvelebil. Získáte tím víc, než si vůbec myslíte!

Mytí oken, luxování, žehlení nebo utírání prachu. Máte po krk toho, že jste na tyhle „disciplíny“ sama? Přenechte pár úkolů svému partnerovi. Budete mít nejen více volného času, který využijete dle libosti, ale dělba povinností také příznivě ovlivní i váš milostný život. Jistá studie totiž naznačuje, že mop, koště a tekutý písek na muže působí jako silná afrodiziaka! Opravdu?!

Nejdřív práce, zlato. Potom zábava

Poznatky kanadských vědců vlévají do žil naději na zlepšení. A to všem příznivcům rovnoprávnosti! Experti působící na Albertské univerzitě v Edmontonu na základě svého originálního výzkumu došli k názoru, že pánové, kteří doma neváhají přiložit ruku k dílu, mají vyšší libido, s čímž pochopitelně souvisejí i častější frekvence fyzických projevů lásky. Připadá vám takové tvrzení až moc hezké na to, aby bylo pravdivé? Žerty a skepse stranou, dámy. Důkazy, jež tuto přitažlivou ideu potvrzují, skutečně existují.

Vymeť i pavučiny. Já si zatím odpočinu

Tamní specialisté dlouhodobě monitorovali dění v 1340 domácnostech. Nejvíce je zajímalo, jak se „hlavy rodiny“ dokážou poprat s úklidem, přičemž se zaměřili i na náladu, vzájemnou harmonii a četnost pohlavních aktů zúčastněných párů. Jakmile došlo na analýzu nashromážděných dat, o překvapení nouze rozhodně nebyla. Co tedy vědci zjistili, když „hodili vidle“ do ženské emancipace?

Hodinový manžel válí. A nejen při čistění kachliček

„Pokud bychom to brali logicky, očekávali bychom, že dělení domácích prací bude mít u pozorovaných subjektů negativní dopad na fungování vztahu i sexuální aktivity. Hodně lidí totiž stále ctí tradiční hodnoty a jasné rozdělení rolí. Bylo tomu však úplně naopak, protože jsme objevili jasnou souvislost mezi zapojením mužů a obecným zlepšeným milostného života,“ připouští Matthew Johnson, spoluautor studie a zároveň profesor ze zmíněné vzdělávací instituce.

Odborník zároveň dodává, že pokud se příslušník silnějšího pohlaví stará o domácnost, dává tím partnerce najevo snahu zbavit ji starostí, což se neobejde bez pozitivní odezvy, a to nejen v ložnici. No vida, čím tedy dnes zaúkolujete svou drahou polovičku právě vy?






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat