Čtyřicetiletí hipsteři podvádějí dvakrát častěji

Současná epidemie koronaviru moc neprospívá nevěře. Milenci a milenky totiž nemají prostor tajně se potkávat se svými protějšky, kteří podvádějí stálé partnery a partnerky. Nicméně výsledky nového průzkumu na seznamce pro nevěrné odhaluje, že mezi čtyřicátníci, kteří jdou s dobou a nosí krátký pěstěný vous a tetování – tzv. hipsteři – dvakrát častěji podvádějí stálé partnery. Nejvěrnější jsou naopak hladce oholení muži a hipsteři s dlouhým vousem.

Muži mající krátký a pravidelně zastřihovaný vous podvádějí své stálé partnerky a partnery dvakrát častěji. V této skupině mužů přiznalo nevěru osmapadesát procent. Ve skupině mužů se strništěm je to dvaapadesát procent. Pánové s dlouhým neupraveným vousem jsou o něco věrnější, v jejich skupině se k nevěře doznalo osmatřicet procent mužů. Nejméně nevěrných je ve skupině hladce oholených mužů, doznalo se k tomu devětadvacet procent.

Častěji také podvádějí protějšky jedinci, kteří mají výrazná tetování a piercingy. Vyplývá to z průzkumu seznamky IllicitEncounters.

„Tento průzkum dokazuje, že si ženy musejí dávat pozor na starší hipstery s krátkým pěstěným vousem. Muži s vousem, tetováním a piercingy podvádějí mnohem častěji než muži, kteří jsou hladce oholení, bez tetování a piercingů. Muži, kteří chtějí i po čtyřicítce vypadat mladě a přitažlivě, mnohem častěji pošilhávají kolem,“ tvrdí expertka na sex a vztahy Jessica Leoni ze společnosti IllicitEncounters.

A jaké jsou nejčastější mýty o nevěrnících?

Nevěrníci jsou sobci a narcisové

Bylo by sice fajn, pokud by bylo takhle snadné „zaškatulkovat“ nevěrníka či nevěrnici, ovšem realita je poněkud jiná. Lidé, kteří podvádějí své partnery, mohou patřit ke všem typům osobnosti. Vždyť to by pak k „narcisům“ patřil skoro každý druhý člověk!

Nevěra je důkaz, že vztah je v koncích

Zní to logicky, ale také to nemusí být pravda. Nevěra totiž může mít i spoustu jiných důvodů, než je rozpadající se vztah! Lidé podvádějí ze zvědavosti, když si chtějí zvednout sebevědomí, dokázat, že jsou pro druhé přitažliví, ale také třeba „omylem“ – když to na večírku přeženou s alkoholem. A ti všichni (a mnozí další) by nikdy ani nepomysleli na to, že by svůj původní vztah rozbili nebo že by byl jejich partnerský život nešťastný!

Kdo jednou podvede, vždycky podvede

Ačkoli pověst nevěrníka či nevěrnice se s člověkem táhne dlouho, opravdu to nemusí platit vždy. Spousta lidí, kteří se nevěry dopustí, už tuto zkušenost nezopakují. Mohou dospět, potkat lásku svého života, přestat se bát závazků… Lámat nad někým hůl, protože před lety někde „uklouzl“, by mohla být chyba.

Nevěra znamená konec

Spousta vztahů nevěru jednoho z partnerů nepřežije. Ale ne vždy musí podvádění vést k rozchodu. Některé dvojice krizi překonají a najdou v sobě sílu začít znovu. Někteří lidé, kteří se pro tento krok rozhodli, pak dokonce hovoří o tom, že je jejich partnerství mnohem silnější, protože se konečně vyřešily problémy, se kterými bojovali a o kterých ve vztahu mlčeli. Nicméně je jasné, že takový postup nelze uplatnit vždy…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat