Léto je opojným časem plným vzrušení

Teploučko, uvolněnost, bezstarostnost a nekonečné možnosti k létu prostě patří. Stačí jen vyhrnout si sukni. Ihned se můžete pomilovat! Ale co když jsou prázdniny v tomhle směru dost přeceňované? Pravda je taková, že měsíce červenec a srpen vlastně vůbec nejsou sexy. Proč?

Léto je nejoblíbenějším ročním obdobím bylinkářů, cestovatelů, sportovců i milenců. Vždyť podle průzkumu (1) společnosti Durex má čtvrtina české populace sex v létě častěji než v ostatních obdobích roku. Důvody jsou přitom pochopitelné. Slunce podporuje dobrou náladu a zvyšuje energii. Jedná se o smyslný čas plný grilovaček, koktejlů a pobíhání jen v plavkách. Na druhou stranu si však tenhle opojný čas plný vzrušení a vůní vybírá svoji daň. Proč i vy můžete cítit zklamání (2)?

Ztráta tajemna a vzrušení

Vyšší teploty si žádají odhalená těla. Nezbývá prostor pro představivost a v úvahu tak nepřichází smyslné, pomalé svlékání. Bod pro zimu!

Ulepenost

Srdce bije jako o závod, krev rychle proudí roztaženými cévami a na kůži se objevuje pot. Tak organismus reaguje na horko. Upocenost není přitažlivá, některé náročnější milostné pozice nejsou kvůli kluzkosti těl proveditelné, a navíc se teplota dvou lidí ležících na sobě zvyšuje. Dochází k přehřívání systému, o slovo se hlásí malátnost, nevolnost a v těch horších případech, třeba u starších mužů, i infarkt myokardu.

Vyčerpanost

Většina lidí se miluje pod rouškou tmy. Skryje se nedokonalost těl i různé výměšky od vaginálních sekretů po sperma. Jenže než slunce zapadne a děti se zavrtají pod peřinu, vám už dojdou síly. Aby ne, fungovat celý den v horku je tak vyčerpávající! Chcete si jen zdřímnout, nic víc.

Spálená pokožka

U bazénu bylo fajn, ale ejhle, cítíte záda. Jelikož je kůže spálená od sluníčka stejně bolestivá jako kůže spálená například od rychlovarné konvice, misionář nepřichází v úvahu a každý partnerův dotyk vás přivádí k šílenství. Vítej, léto!

Nadýmání

Zvýšená potřeba žízně vás nutí neustále pít. Na pěším výletě si proto dopřejete jedno velké orosené pivko. Jenže kvasnice v něm obsažené nadýmají. Tak nic, dáte si tedy radši zmrzlinu. Jenže ta nadýmá taky. Je pak těžké držet půlky u sebe a zároveň myslet na horké chvilky! Dnes večer ne, zlato!

Komáři a klíšťata

Zní to lákavě, ale sex v lese nebo parku vyloženě nahrává tomu, že si domů odnesete nějakého parazita, nebo kontakt s ním odskáčete štípanci. Ani tohle by se vám v prosinci nestalo.

Písek

Písek je fajn, jenže v pískovištích. Když se vám dostane pod kalhotky a nedej bože i do samotného klína, na vlastní kůži poznáte mučení hodné středověkých praktik. Bolest, podráždění a znechucení z nápadu, který měl být zakončený vášnivým milováním u vody, zůstane jen špatná vzpomínka na léto, jenž je prý pro milence chlípnými žněmi. Vidíte to stejně?

Zdroj: (1) www.mednews.cz/lide-maji-v-lete-sex-casteji-duvodem-jsou-vyssi-teploty-delsi-slunecni-svit-i-vice-volna/, (2) názor autora






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat