Staňte se mistryní v orálním sexu

Nejlepší, nejbouřlivější a nejvíce zhýralý. Takový orální sex chce zažít prostě každý. Co je k tomu potřeba? Tohle potřebujete vědět ještě předtím, než si partner sundá kalhoty!

Orální sex patří k nejoblíbenějším sexuálním praktikám milenců, ať už se jedná o felaci (dráždění mužského pohlavního údu ústy) nebo cunnilingus (stimulace vnějších částí ženských rodidel jazykem či rty). Co se týče techniky, tak si je málokdo jistý. Naštěstí však učený z nebe nespadl, proto především praxe dělá mistra. Které rady a tipy patří k těm nejužitečnějším?

Projevujte nadšení

Možná se vám tvar jeho penisu nelíbí. Z některých milencových požadavků nadšením neskáčete a taky vám přijde fér, aby se partner nejdřív osprchoval. V pořádku. Cokoli k tématu máte, to taky řekněte – předem. Ne aby vás napadlo přistoupit na orální sex a pak se dlouhé minuty ošívat, šklebit a zhnuseně dávit. Muže rajcuje především nadšení pro věc, ne otrávené výrazy a demonstrativní ukázky opovržení.

Udělejte si pohodlí

Po chvíli vás bolí za krkem, nemůžete se ohnout v zádech a přijde vám, že jestli budete penis orálně stimulovat ještě pár minut navíc, upadne vám pusa bolestí? A proč nezměníte pozici a styl a v mezičase si nedopřejete pauzu? Stačí, když milence začnete dráždit rukou a obě dvě techniky vystřídáte. Zajímavé jsou i experimenty s ochucenými lubrikačními gely na vodní bázi – s příchutěmi (kupříkladu čokoládová nebo exotické ovoce).

Nebuďte tichou rybou

V ústech máte něco, co patří ke znakům mužské síly. To, že vám milenec penis svěřil, svědčí o jeho důvěře. Prohlubujte spojení mezi vámi, občas se mu při orálním sexu zadívejte do očí a hlavně pochvalně zamručte. Kdyby muž chtěl spát s někým, kdo při felaci nevydá ani hlásku, koupil by si umělou pannu. Zvuky představují život, energii a aktivitu.

Nepodceňujte se

Je jasné, že neznáte všechny orální fígle profesionálek, ani hodiny nesledujete porno v naději, že odkoukáte něco, co milence vystřelí do erotických nebes. Toužíte jen po souznění a příjemných chvílích – pro oba. Tak se nepodceňujte, je to otravné.

V případě, že se partnera neustále vyptáváte, jestli penis držíte/olizujete/škádlíte správně, nesoustředí se na prožitky, ale vymýšlení odpovědí (které beztak v daný moment nejsou objektivní). Trpíte-li nejistotou, předstírejte opak a tvařte se, že víte, co děláte. Řeč milencova těla vám napoví, zda se ubíráte správným směrem.

A koneckonců, vždycky se ho můžete zeptat na názor, jestli se mu líbí tohle a tamto, ovšem ve více vhodnou dobu, třeba během klidného odpočívání po milování. Třeba pak přijdete na to, že miluje, když penis líbáte celou plochou jazyka a jeho špičkou se v pravidelných intervalech dotýkáte i uzdičky. Kdo se totiž ptá, ten se taky něco dozví…

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 3 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat