Trapní zabijáci intenzivních intimních momentů

Díváte se jeden druhému do očí, napětí a vzrušení se dají krájet. Intenzita stoupá, šaty jdou dolů. Chvíli se mazlíte, když v tom to přijde. Pšouk! Bože, máte dělat, že se to nestalo, nebo se poníženě omluvit? Na tyhle smrtící sexuální momenty se připravte!

Televize, filmy, knihy, časopisy, pornografie a značně upravené příběhy přátel způsobují, že mnozí lidé od sexu očekávají hladký průběh a dokonalost, ať už se jedná o první milostné setkání nebo milování s dlouhodobým partnerem. Jenže člověk míní a život mění. Trapnosti jsou běžné – a pravděpodobně se nevyhnou ani vám samotným. Co všechno a proč se může stát?

Zvracení

Dietní chyby, stres či velká nervozita. Pozvracet se v průběhu sexu nebo po něm není ničím výjimečným. A jakkoli bizarně to zní, někteří jedinci dokonce zvracení vyhledávají záměrně. V rámci erotického reje se mu říká římská sprcha a jde o to, že vás milenec při zvracení pozoruje, popřípadě vás požádá o to, aby obsah vašeho žaludku skončil na jeho těle. Ale to už je docela jiný příběh. Většině žen se spíš udělá nevolno při technice zvané hluboké hrdlo (penis je v puse úplně celý, což způsobuje dávení a vyvolává pocit nucení na zvracení). No co, nejste stroj ani umělá panna, která snese všechno!

Prdění a další neočekávané zvuky

Mléčné výrobky, luštěniny, pečivo, brukvovitá zelenina, ale klidně i pivo. Dát si něco z toho několik hodin před sexem je vysoce rizikové. Nadýmání se obvykle dostaví rychlostí blesku a uprdnout si můžete už při předehře. Nebo taky přímo během vyvrcholení. Čím je totiž orgasmus silnější, tím stoupá riziko, že k vypuštění plynů dojde. Navíc prdí i ženský klín. Odborně se tomu říká vaginální flatulence. Penis vaginu natlakuje tím, že do ní při pohybech dovnitř a ven nashromáždí vzduch. Zasmějte se tomu. Zmírníte tak veškeré napětí a nepříjemné zážitky, včetně těch se zvracením, normalizujete.

Močení

Ne, rozhodně si nemusíte dělat starosti s tím, že neovládáte svůj močových měchýř! Močení při milování je něčím, co dřív nebo později překvapí každou ženu bez ohledu na věk. Proč k němu dochází? Viníkem je hlavně maximální uvolněnost v kombinaci s tlakem na břicho v některých polohách. Naštěstí je však moč, když opouští tělo, prakticky sterilní, takže ze zdravotního hlediska se o žádnou katastrofu nejedná. A když z toho vědu nedělá ani partner, tak v sexu vesele pokračujte dál. Stávají se mnohem horší věci…

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
20 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat