Dosti přeceňované sexuální polohy

Ne snad, že bychom nenáviděli sex obecně… Ovšem ne každý druh a způsob je oblíbený. Taky nějaký máte? A najdete ho v našem seznamu?

V oblasti sexu existují jisté polohy, které zní mnohem zábavněji než stará dobrá misionářská. Ale jsou takové i doopravdy? Jistá anketa (1) zjistila, které sexuální polohy jsou podle jejich zkušeností totálně přeceňované.

Čím partnerku rozhodně nenadchnete

Mezi nejvíce neoblíbené sexuální pozice patří „sex ve sprše“, „sex v autě“, „sex na pláži“ a známá „šedesátdevítka“. Mimo jiné také proto, že skrývají jistá úskalí a nebezpečí, nejsou právě nejpohodlnější a jsou jednoduše nepraktické.

Sex ve sprše

Tak právě ten je asi z pohledu bezpečnosti nejhorší. Riziko, že uklouznete na mokré podlaze, nebo se vám dostane šampon a mýdlo do očí (nebo jiná nepříjemná místa) a zkazí celou zábavu, není totiž právě nejmenší.

Sex v autě

Naproti tomu sex v autě je nepříjemný „jen“ svým rizikem, že vás může někdo nachytat. Což sice může pro někoho vzrušení ještě zvyšovat, ale ne každý je exhibicionista. A kromě toho milostné hrátky za volantem nebo na sedačce nenabízí roztouženému páru úplné pohodlí. Sex v autě tak zůstává oblíbený jen u teenagerů, kteří vlastně nemají se svou touhou kam jít.

Sex na pláži

I sex na pláži se často přeceňuje. Zní to sice velmi romanticky – pláž, nebe a vlny. Ale stopy písku, které vás budou zlobit ještě druhý den, zničí jakoukoliv zábavu.

Šedesátdevítka

U polohy 69 čtenáři zase uváděli, že je velmi těžké soustředit se na to, že jste uspokojováni a zároveň máte druhého uspokojovat. Takže je poloha totálně přeceněná.

Zdroj: (1) www.reddit.com/r/AskReddit/comments/mxipgt/what_is_the_sex_position_you_hate_the_most/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
20 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat