Buďte ve vztahu především sama sebou

Každý vztah si žádá kompromisy, ale kdy nastane ten okamžik, kdy začneme ztrácet sami sebe? Tyhle znaky by to mohly objasnit.

Každý člověk má rozdílné potřeby a přání a ty by ani ve vztahu neměly přijít zkrátka. Přesto je velmi často nutné přistupovat na kompromisy. Pokud ale musíte stále jenom ustupovat a vaše osobnost tím trpí, můžete z toho mít pocit vlastního obelhávání. Jak poznat, že jste ve vztahu stále ještě sami sebou?

Schováváte vlastní pocity

Nepotlačujte vlastní potřeby s ohledem na pocity vašeho milovaného. Zabránit hádkám a diskusím není řešením problémů. Vaše pocity mají svoje oprávnění a měli byste se o ně s partnerem podělit.

Uvízli jste ve všednostech

Řídíte svůj život podle svého partnera? To byste v budoucnu už rozhodně neměli. Vaše vlastní koníčky a zájmy jsou stejně důležité. Osvoboďte se a podnikejte věci i bez svého partnera. 

Před přáteli se chováte jinak

Pokud vám vaši přátelé řeknou, že se chováte jinak s partnerem a bez partnera, měl by se vám v hlavě rozeznít alarm. Nesnažte se chovat tak, abyste se mu zalíbili. Zůstaňte sami sebou.

Vzdali jste se vlastního stylu

Vždycky jste chtěla mít červené vlasy nebo krátký sestřih? Než abyste se podřizovala partnerovi a potlačovala vlastní touhy, myslete raději na sebe – vy se musíte ve své vlastní kůži cítit dobře. A váš partner by vám v tomto případě neměl stát v cestě, ale naopak vás podporovat.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

219 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:40
327 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat