Prodlužte svoji rozkoš déle trvajícím mazlením

Ještě aspoň chvíli, prosím! Taky je vaše milování nějak zrychlené, což vám příliš nevyhovuje? Nastavte mu pomyslné zpomalovací trenažéry a postupně se propracujte v delší chvíle vášně. Každá minuta navíc se počítá!

Co se týče mužů, tak ti mohou vyvrcholit již po dvou, třech minutách přímé pohlavní stimulace, kdežto ženy potřebují nejdřív naladit mozek a teprve až poté svůj klín. Celý proces předehry a cesta od uvolnění po orgasmus přitom obvykle trvá něco okolo 20 minut. Rozdíl mezi pohlavními je tedy markantní. Dámy potřebují víc času k tomu, aby si milování užily, takže je pro ně zklamáním, pokud je sex až příliš rychlý. Je-li to zrovna i váš případ, odstraňte možné příčiny, které vám brání užívat si delšího sexu.

Předčasná ejakulace

Oddálit ejakulaci lze s pomocí tréninku, nejprve během masturbace, pak při předehře. Cílem je hýčkat penis a rozpoznat bod, od kterého není návratu (na stupnici od jedné do desíti). Čím častěji se penis stimuluje, tím efektivněji dochází k prodloužení doby výdrže a prevenci proti předčasnému orgasmu. Vždy je vhodné nechat se vyšetřit lékařem.

Předčasná ejakulace může souviset s poruchami štítné žlázy a nízkou hladinou testosteronu. Mezi potraviny, které hladinu tohoto hormonu navyšují, patří pískavice řecké seno, maca horská, ashwagandha (vitánie snodárná) či kotvičník zemní, díky kterému je nárůst hladiny testosteronu přirozený. Souběžně s tím by měl partner zhubnout, zvýšit podíl svalové hmoty a dostatečně spát.

Vedlejší účinky léků

Medikamenty na vysoký krevní tlak či antidepresiva mohou ztěžovat nástup erekce. Sex tak skončí ještě dřív, než začal. Vyzkoušejte erekční kroužky na penis a poraďte se s lékařem o možných úpravách partnerovy medikace.

Špatné návyky

Příliš rychlý sex není jenom o tom, že milencovo tělo neposlouchá. Často se stává, že si protějšek z předchozího vztahu přenese nějaké navyklé chování, které považuje za normální. Kupříkladu není zvyklý mazlit se a upřednostňovat předehru před přímým pohlavním stykem. Nejjednodušší je promluvit si s ním o svých pocitech a potřebách. Citlivě mu sdělte, že toužíte zkusit něco nového a váš vztah „posunout na další úroveň“. „Víš, mám ráda, když se se mnou mazlíš a ráda bych v tom pokračovala.“ (I kdyby to nebyla pravda, vyslovte pochvalu, která protějšek namotivuje.)

Nedostatek času a chybějící soukromí

Život je někdy pořádná jízda. Balancování mezi péčí o domácnost, dětmi, prací a milostným životem někdy připomíná sprint. Na sex si vynahrazujete jen pár minut před spaním, protože jindy není prostor? Pak se nedivte, že je hektický a uspěchaný. Experimentujte s denní dobou, domluvte se, že si v sobotu ráno přivstanete a užijete si jeden druhého ještě před tím, než potomci vyskočí z postele. Jednou za měsíc domluvte hlídání a mějte čas jen pro sebe. Pokud to nejde, zamykejte se. Ložnice je svatyní páru a děti by měly vědět, že není nic špatného na tom, že máma a táta potřebují být chvíli spolu, aniž by jim u toho někdo asistoval.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat