Se sexem o svatební noci spíš nepočítejte

Svatební noc je něco jako tradice. Měla by být jiná, výjimečná a nezapomenutelná. Nebo aspoň takhle si to ženich s nevěstou představují. Jaká je realita? Hned několik skutečností novomanželům v milování brání, a alkohol je jednou z nich! Ovšem i rodina v tom všem hraje roli!

I když pandemie koronaviru se svatebním průmyslem hodně zamávala, svatby byly, jsou a budou – byť několikrát přeložené či odsunuté. Na svůj den D se přitom těší každá nevěsta, která nic neponechává náhodě. Je třeba mít na sobě něco nového, starého, modrého a vypůjčeného. Základem garderoby je i svůdné spodní prádlo, které šťastný novomanžel snad v noci sundá. Pravdu?

Tohle se děje jenom v romantických pohádkách se šťastným koncem. Ačkoli data před pandemií ještě nejsou k dispozici, ta poslední ledacos naznačují. Ukazuje se totiž, že většina párů na sex o svatební noci nemá čas, chuť ani energii. V číslech to vypadá následovně.

Důvody, proč s vášní nepočítat

Z podle průzkumu, který zorganizovala britská značka spodního prádla Bluebella, vzešlo, že 52 procent jedinců z tisícovky oslovených respondentů na svatební noc vzpomíná úplně jinak, než by se slušelo. Sex? Zapomeňte!

Jiné priority (snaha, aby vše probíhalo bez problémů), kamarádi, popíjení a s alkoholem spojená neschopnost se vůbec k mazlení dostat, únava, úklid po hostech, rodinná dramata (hádky způsobené zase a opět alkoholem) a podobně hatí původní plány. Nebo je minimálně odsouvají do pozadí, což je trochu průšvih, protože téměř 90 procent žen uvádí, že si pro tuto příležitost kupují speciální negližé, které má pochopitelně jinou podobu než kdysi.

Naštěstí jsou pryč ty časy, kdy si nevěsty musely chtě nechtě oblékat novou bílou košili s průstřihem na přední straně, který se po pohlavním styku veřejně kontroloval. Běda, zda se stopy po ztrátě panenství nenašly!

Kdo si počká, ten se dočká?

Svatební sex je tedy už hodně dlouho velké klišé a z minulosti víme, že dřív by ho ženy nejradši vymazaly z paměti. Nyní je však žádaným okamžikem, i když s trochu jiným načasováním. Kdy na první manželské vůbec milování dojde?

Třetina párů se pomiluje následující ráno po svatbě, každý desátý jedinec vydrží čekat 48 až 72 hodin po vyslovení svého „ano, beru“. Sluší se uvést, že to někdy není na škodu. Když se tvůrci ankety respondentů ptali, zda sex stál za to, 84 procent lidí uvedlo, že zpoždění v milování nelituje, protože postelová jízda splnila všechna jejich svatební a romantická očekávání. Ještěže tak!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat