Adrenalinový sport jménem outdoorový sex

S blížícím se jarem, a v současné době, kdy trávíme v bytě většinu času, to hodně lidí táhne ven. Do přírody. Ale nejenom na piknik nebo procházku, na seznamu aktivit je také outdoorový sex čistě pod širým nebem. Pikantní příležitost, která může být vrcholným zážitkem – pokud dodržíte jistá pravidla…

Pokud je pro vás po dlouhých zimních měsících mezi čtyřmi stěnami ložnice už trochu nuda, můžete už brzy vyrazit ven a užít si sex na čerstvém vzduchu. Abyste si ho ale opravdu užili a neběželi domů s kabátem z ostudy, je potřeba dbát na několik málo věcí.

Nenechte se nachytat

Co děláte, je vaše věc – pokud to ale neděláte na veřejnosti. První pravidlo tedy je, nenechat se nachytat. Kromě toho, že by vám mohla hrozit pokuta, nebo dokonce vězení, rozhodně není dobré, nutit nedobrovolně kolemjdoucí do role diváků. A to i když by vám to možná přineslo větší rozkoš.

Užívejte si potichu

Nehledě na to, že něčí milostná sténání může připomínat chrochtání divokého prasete, i „klasickými“ zvuky byste na sebe zbytečně upozorňovali. Minimalizujete tak i možné trapné situace. Ne jednou už se totiž stalo, že nad párečkem v milostném aktu stál lékař záchranné služby, protože všímavý kolemjdoucí slyšel z křoví „nějaký život ohrožující boj“.

Místo si zvolte dobře

Toaleta v letadle? A jak zabráníte tomu, aby si nikdo nevšiml, že jdete na toaletu oba? A v omezeném prostoru to chce opravdu ohebné tělo. Zkušební kabinka? Při běžné návštěvnosti by to nemuselo být úplně pohodlné. Na dvorku u sousedů? Pokud najdete vhodné místečko… Je skoro jedno, pro jakou lokalitu se rozhodnete – než popustíte uzdu své vášni, rozhlédněte se raději napravo a nalevo. Dokonce i na pusté pláži se najednou může někdo objevit.

Připravte se dopředu

Sice takový spontánní sex v lese nebo na louce zní velmi romanticky, ale ve skutečnosti by to byla hra nervů. Před samotným aktem je totiž potřeba se připravit. Vhodným oblečením počínaje, přes potřebné vybavení a samozřejmě nutnou ochranu. Ženy by tak rozhodně měly zvolit šaty nebo sukni. Pánové nemusejí jít nutně v teplácích, ale pohodlné kalhoty, které eventuálně rychle obléknou nebudou jistě na škodu. Také deka nebo větší ručník nachystaný pro všechny případy v kufru nic nestojí. A jakkoli vášnivý sex v přírodě může být, nikdy nezapomínejte chránit sebe, ale i partnera před možným onemocněním. Kondom v kabelce nebo kalhotách vám mnoho místa nezabere a může zachránit život.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat