Odpolední rychlovka vám spolehlivě dobije baterky

Neexistuje žádný lepší nebo horší čas pro milování. Mazlení, doteky a fyzický kontakt se hodí kdykoli během noci i dne. Třeba klidně odpoledne. Vlastně je tahle kratochvíle několik hodin po obědě zvlášť vítaná. Sex v tuto dobu vás totiž dobije energií, a pokud se strefíte do správného časového okna, zažijete i silnější vyvrcholení!

Odpolední sex si žádá trochu kreativity a logistiky. Práce, děti nebo nákupy potravin vyžadují nějaký čas a pozornost, nicméně kdo říkal, že šmajchlování v poněkud nestandardní čas musí trvat hodiny?! I chlípná několikaminutová rychlovka funguje jako spolehlivá medicína s rychlým nástupem účinku. Proč si ji naordinovat?

Omlazující krém

Při vzrušení dochází k rychlejšímu průtoku krve tělem, který způsobuje začervenání pleti. Vylučuje se oxytocin, hormon lásky, který tlumí účinky stresových hormonů kortizolu a adrenalinu. Díky němu se tak lépe vypořádáte s pracovním tlakem a blahodárně zapůsobíte na svoji psychiku. O oxytocinu je také známo, že láskyplně pečuje o buňky a tkáně, které omlazuje. Považujte ho tak za recept na věčné mládí, díky kterému se ještě před pracovní schůzkou doslova rozzáříte. Než však jeho účinky po sexu odeznějí, počítejte se sníženou ostražitostí.

Náhrada posilovny

Málokdo po několika hodinách sezení u počítače vstane a jde si zaběhat. Naštěstí je tu náhradní řešení. Kanadští vědci odhalili, že za 30 minut sexu se může spálit tolik kalorií jako za stejný čas při joggingu. Není to však o tom, že si lehnete na záda do pozice misionáře a necháte partnera, aby všechno udělal za vás.

Hezky si mu sedněte do klína a v poloze vy nahoře (to je ta jezdecká), prověřte, co vaše zatížená dolní polovina těla vydrží. Nebo si stoupněte ke zdi a udržujte balanc na jedné noze. Myslete na to, že až s milováním skončíte, budete o nějakou tu kalorii chudší, ale o endorfiny bohatší. Endorfiny mají na starosti dobrou náladu, tlumí bolesti a dodávají tělu energii. Bojují tak s odpoledním pracovním útlumem. S nimi veškeré povinnosti, které na vás do pozdních večerních hodin čekají, zvládnete mnohem rychleji a efektivněji.

Zesílené prožitky a nebývalá radost po zbytek dne

Orgasmus je něco jako dárek od přírody, který vždycky potěší. Z různých anket vyplývá, že nejčastěji ženy vyvrcholení prožívají v již zmíněné pozici na koníčka. A vědci k tomu přidávají zjištění, že pravděpodobnost jeho dosažení a zesílení zvyšuje i správný čas. Ženy údajně mají ta nejlepší óčka mezi jednou a pátou hodinou odpolední. Tak zkuste, co je na tom pravdy…






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat