Vaginální mapování znásobí váš sexuální potenciál

Radost, hluboké uspokojení, silnější erotické zážitky. Vaginální mapování může být klíčem k odemčení vašeho potěšení, které se projeví i při milování s partnerem. Tak pojďte propojit svoji mysl a rozkrok!

Prý ji znáte. Tu holku tam dole, která se schovává pod kalhotkami. Ale co když to není pravda? Zapomeňte na to, co jste kdy zažili, četli, viděli a slyšeli. Pokud jde o váš rozkrok, znovu s ním navažte láskyplný vztah a porozumějte sobě i jemu. Zlepšíte své sexuální zážitky a posunete se na další úroveň rozkoše.

V první řadě svojí spodní kamarádce neříkejte „pochvo“. To, co je okem viditelné, tedy vnější části, včetně klitorisu, stydkých pysků a vaginálního otvoru, se nazývá vulva. Pochva je až uvnitř. Ostatně, tam se dostanete, až přejdete k samotné terapii v podobě vaginálního mapování.

Začínáme: Dýchání a prstoklad

Vytvořte si vhodné podmínky. Vypněte telefon, zatáhněte závěsy, pusťte příjemnou hudbu, osprchujte se… Pak si sedněte do pozice, která je vám příjemná. Třeba se zády opřete o čelo postele nebo gauče. V případě, že po ruce máte lubrikační gel, použijte jej. Pokrčte kolena, přivřete oči a vše vnímejte dotykem. Začnete pomalu a zhluboka dýchat. Tím uvolníte napětí a povolíte svaly. Dotkněte se vulvy s cílem promasírovat ji.

Klidně ze začátku položte prsty na vnitřní stranu stehen a krouživými pohyby se propracovávejte až k tomu podstatnému. Nikdo na vás přece nespěchá, času máte dost. Nepřestávejte dýchat.

Propojení dvou světů

Jemně tahejte za své stydké pysky, vnímejte, kde je klitoris nejcitlivější. Experimentujte s různými pohyby, tahy a tlakem a až uznáte za vhodné, zasuňte prst do pochvy. Analyzujte své pocity, ať už jsou jakékoli. Zvyšte počet prstů na dva i tři. Záleží, jak to cítíte. Kružte jimi a vyvádějte další nezbednosti.

Následně si druhou ruku položte na břicho a snažte se pohyby prstem tam dole spojit s tím, co se děje „nahoře“. Všímejte si, co je vám příjemné, popřípadě zda cítíte nebo necítíte bolest. Berte to jako osobní terapii, která vám má pomoci v lepších postelových zítřcích! Budete o poznání bohatší!

Co udělat na závěr?

Jestli vás příjemné vaginální mapování vzruší, můžete v závěru použít nějakou ze svých erotických pomůcek a přivést se k orgasmu. Vlastně je to to nejlepší zakončení, které si jen dokážete představit. Nejedná se však o nějakou podmínku! Vaše tělo, vaše pocity a rozhodnutí. Každopádně se sóla mapování ani vyvrcholení nebojte, získané informace uplatníte i při sexu s partnerem. Nejdřív se ale se svým rozkrokem nalaďte na stejnou vlnu. Doplujete až k břehům vlastního sebevědomí a slasti.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat