Sobec nemá ve vaší posteli co dělat

Láska je slepá. Kolikrát oblbne mozek natolik, že přicházíme o zdravý úsudek a svého partnera omlouváme. I za to, že se v posteli chová jako idiot! Jak se zrovna tohle pozná? Jestli milenec v ložnici dělá tyhle věci, zvažte výměnu za jiného!

Sex může být velmi příjemný, vášnivý a intenzivní, stejně jako nudný, neuspokojivý a otřesný. Kdo za to může? Někdy špatný milenec, který se chová jako knížepán. Nemáte ho náhodou ve své posteli i vy? Pozor na pět výmluvných signálů!

Všechno to oddřete sama

On jen leží a čeká, až mu dopřejete orální sex, přitom se nikdy nemá k tomu, aby vám ho oplatil. Co se týče milostných poloh, tak upřednostňuje pro něj ty nenáročné. Vy pořád nahoře, rajtujete o sto šest, jen aby se mu to líbilo, a ten pacholek se zmůže sotva na misionáře (a to tomu ještě ani moc nedá). Nebrat!

S předehrou už tak nějak nepočítáte

Typicky sobecký milenec se příliš nezabývá žádnými vzájemnými dotyky. Nectí klasický, pozvolný scénář a předehra je pro něj jako cizí slovo. Spíš preferuje rychlovky a takové to „šup sem a šup tam“. Postrádá kreativitu, a když se ohlédnete zpětně, tak je v tom dost často čitelný.

Veškeré vaše pokusy o diskusi ignoruje

Tak nějak cítíte, že to v posteli není ono. Vaše vnitřní nespokojenost vás dřív či později dožene k tomu, že jdete s pravdou ven. Jenže ouha, partnera se nejdřív dotkne, že si dovolujete vyjádřit svůj názor, navíc ignoruje daná fakta a nehodlá s nimi vůbec nic dělat. Zpětná vazba? Sebereflexe? Zapomeňte. Tohle je špatný vtip. Přijde hluchý na koncert a povídá: „Tak tady něco nehraje!“

Jste jako páté kolo u vozu

Partner je soustředěný jen na to, co se líbí jemu, co ho baví a uspokojuje. Jakmile vy uděláte hmat, dotek, postup, jež nezapadá do jeho „tabulek“, není s ním řeč, ohradí se a obrátí oči v sloup. Taky špatně. Partnerský sex je o vzájemném potěšení a k uspokojení je zapotřebí nejen vzájemná spolupráce, ale i aktivita z obou stran.

Ne není považováno za odpověď

Cítíte únavu, nemáte svůj den a vůbec se vám do sexu nechce. Narážíte však na odpor. Milenec na vás tlačí, nebere ohledy a pohlavní styk si vynucuje, což je nejhorší možný postelový a zároveň partnerský prohřešek. Opravdu s takovým sobcem chcete i nadále zůstat?

Zdroje: Názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:58
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:32

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat