Dámský ejakulát je výživnější než kdejaké krémy

Po stehnech vám stékají kapičky tekutiny, která se vyplavila při dráždění bájného místa ve vašem klíně. Rychle ji utíráte v domnění, že obsahuje něco špatného? Je to přesně naopak! Už jen přítomnost jednoho potřebného minerálu vás přesvědčí o její prospěšnosti!

Sex je prostě chemie. Někdy i doslova. Silné orgasmy vyvolané drážděním bodu B neboli ženské prostaty stojí za gejzíry tekutiny, která je v pornu víceméně (tedy spíš více) přikrášlovaná a zveličovaná. Pornoherečky si hrají na fontány, které postříkají kde co od stropu po sklep, ale i tak se to mužům dost líbí. Pojem „squirt“ je tak v téhle branži poměrně vyhledávaným slovem.

Když pomineme skutečné množství, jež je velmi individuální, ale vědci o něm tvrdí, že se pohybuje v množství okolo dvou, tří mililitrů až po mililitrů patnáct, složení tekutiny bývá velmi zajímavé.

Z pánského mlíčí pleťová maska. A dál?

V odborném časopise The Journal of Sexual Medicine se objevila studie, díky které se ví, že obsahuje fruktózu, prostatické fosforečné kyseliny, glukózu, sacharózu a velmi malé množství močoviny. Další analýzy této sekrece (známé také jako „ženský ejakulát“) potvrdily, že se vlastně jedná o položky, které jsou k mání v mužské semenné tekutině – pochopitelně bez spermií. (Proto si některé ženy pánský produkt nanášejí na pleť jako masku, nebo, ale na to musíte mít odvahu, z něj rovnou vaří.)

Zn: Výhra!

Dámský ejakulát prý má nižší hladiny kreatininu, ale naopak zvýšené hladiny prostatického specifického antigenu, dále pak antimikrobiální sloučeniny včetně prvků, jako je zinek. O něm je známo, že jej lékaři doporučují v případě mnoha kožních obtíží. Zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky a vlasů a pomáhá při léčbě akné. Pokud tedy patříte k těm, kdo taky při sexu stříkají, nemusíte se ženské prostatické tekutiny bát, naopak, pro pleť je přínosná! A pozor, je toho ještě víc.

Jak se co nejvíc uvolnit?

Navíc se ukázalo, že milenky, jimž mokrý orgasmus není cizí, nejsou náchylné k infekci močových cest vyvolané souloží. Vypadá to tedy na samé výhody, tedy kromě jednoho malého nedostatku – nepořádku. Na druhou stranu, z podlahy „loužičku“ utřete, a co se týče ochrany povlečení a matrací, tak i tohle lze vyřešit.

V každém obchodě s erotickým zbožím seženete PVC nepropustné prostěradlo určené pro nejrůznější milostné hrátky. Má dobrou pružnost i pevnost, je odolné vůči olejům, krémům, alkoholu, tukům a tekutinám. Také se snadno udržuje, stačí ho jen opláchnout vodou. Už jen vědomí, že vám nic nebrání v rozletu, je moc příjemné.

Zdroje: pubmed.ncbi.nlm.nih.go, www.jsm.jsexmed.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat