Třetina mužů není spokojena s velikostí svého nádobíčka

Možná je to ego, možná jen chtěná touha po uznání. Každopádně si hodně mužů myslí, že má malý penis, i když jeho velikost zapadá do přijatelného a standardního průměru. Chtělo by to buď změnit pravítko, nebo pohled na věc, pánové!

Každé pohlaví „má něco“. Zatímco ženy si stěžují na celulitidu, strie a nesouměrné poprsí, pánové mají v pomyslné skříni zase jiného kostlivce. Tím je jejich penis a hlavně hrubá nespokojenost s jeho rozměrem! Kolik mužů kvůli naprosté nahotě psychicky trpí? A jsou takové tíživé obavy vůbec na místě?

Zlato, raději zhasni!

Chodit s „kůží na trh“ se nechce asi nikomu. A mluvit o svých nejhlubších pocitech, které se navíc týkají citlivého a intimního tématu, zrovna tak. Přesto to 200 náhodně zvolených dobrovolníků udělalo, a to v zájmu britského průzkumu uskutečněného prestižní Londýnskou univerzitou. Právě na jeho základě se zjistilo, že celá třetina mužů má k velikosti svého kopulačního orgánu kritické výhrady, které negativně ovlivňují jejich psychiku i samotné prožitky z pohlavního styku. A co hůř, takové sebemrskačství mnohdy není ani na místě!

Dvakrát měř, jednou řež

„Všechno je to jen o úhlu pohledu. Většina mužů se mylně domnívá, že je jejich penis malý, ale ve skutečnosti to tak není, protože splňuje kritéria naprosto běžného průměru. Ten v klidovém režimu činí zhruba 9 centimetrů, při erekci je to pak kolem 13 centimetrů,“ vysvětlil v rozhovoru pro server Daily Star Online jeden z hlavních autorů studie, kterým je renomovaný plastický chirurg David Alessi. Ten také poukazuje na to, že „mít velké oči“ je v některých situacích stejně úplně mimo…

„Je téměř komické myslet si, že větší penis rovná se lepší sex. Bez ohledu na délku jde vždycky spíše o to, jak s ním dotyčný umí zacházet. Pokud máte nějaké obavy, které jsou dost možná úplně zbytečné, zbavte se jich tím, že se naučíte nové a neotřelé milostné polohy. Překvapte svou partnerku kreativitou a vynalézavostí, která není podmíněna velikostí,“ radí příslušníkům silnějšího pohlaví plastický chirurg David Alessi.

Zdroje: menshealth.com, health.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat