Ideální doba na lechtivé intimní rozhovory o sexu

Říct někomu, na kom vám záleží, že v posteli potřebujete něco jiného nebo jinak, může být velmi frustrující. Nicméně, je to nutné! Kdy se do intimního hovoru pustit? S citlivými věcmi nikdy nezačínejte po hádce!

Choulostivé a osobní informace se nesdělují lehce. Ale tím se nenechte odradit! Platí, že pokud chcete v posteli zažívat ty nejlepší předehry, postupy, orgasmy a duševní stavy, je nutné se s partnerem synchronizovat. To se neobejde bez nápověd a doporučení, která mu vy poskytnete. Máte z toho strach? Nestahujte kalhotky, když brod je ještě daleko. Pokud se budete řídit těmito pravidly, obejde se informační setkání bez zbytečných karambolů!

Počkejte si na vhodnou dobu

Před sexem a po hádce na hovory o sexu zapomeňte, stejně jako ve chvíli, kdy se s partnerem pomilujete, oba nazí odpočíváte a užíváte si dohry a působení vyplavovaných hormonů. V takovou chvíli, bez oblečení a ve stavu rauše, je člověk maximálně zranitelný. Přijímá pouze chválu, ne kritiku, tak zvažte, co si v tuto dobu sdělíte, každé slovo má dvojnásobnou váhu.

Proto sexuální terapeuti doporučují mluvit o choulostivých věcech mimo ložnici, odděleně od samostatného sexu. Jen pozor na provokace a takové to hecování: „Tak mi řekni, zlato, jestli jsem byl dobrej, chci to slyšet teď hned!“ Pod nátlakem můžete říct něco, čeho později budete litovat. Tak klid z obou stran, u něj to začíná!

Zadejte téma k zamyšlení

Rozhovor je moudré začít nějakou pochvalou. „Zbožňuji, když mě při orgasmu mačkáš prsa!“ Pak přidejte něco, co potřebujete změnit, a víte, že to milenec nedělá. „Zdálo se mi to, nebo jsi skutečně lízal můj klitoris ze strany? Bylo to absolutně boží!“ (Partner nad technikou začne přemýšlet a možná si ji i přivlastní, vždyť vypadáte tak spokojeně!)

Zmiňte konkrétní situace

Pakliže hovor zajde ještě dál, nemluvte v náznacích, ale spíš uvádějte příklady, které milenci pomohou situaci porozumět. „Když mě příliš silně taháš za vlasy, je pro mě těžké uvolnit se.“ Vyhněte se osočování a moralizování, spíš se držte vzorce „já prožívám“ tohle a tamto. „Já bych možná chtěla zkusit použít pouta.“ Následně protistraně dejte prostor pro vyjádření.

Počítejte s tím, že v první chvíli se asi bude tvářit trochu zaskočeně a překvapeně, což je normální. Partnerovi dejte pár minut, ať si odpověď promyslí. A netlačte na něj. Ve finále zjistíte, že vaše sezení společný milostný život obohatilo, leckdy se dostaví i úleva. Není zrovna tohle cílem?

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat