Věci, které si v posteli zaslouží každá žena

Žena již dávno není jen prostředkem k uspokojení mužských tužeb. Má svoje vlastní a ty si chce splnit do posledního puntíku! Co všechno si v posteli zaslouží a o které věci by se její milenec měl postarat?

Podle statistik se ženy dožívají průměrně o pět let více než muži. To znamená víc prostoru pro vášeň, rozkoš a uspokojení. Po čem dámy, včetně vás, touží, a jaké praktiky by v ložnici určitě měly vyzkoušet, zažít a procítit? Tohle určitě potřebujete!

Opětovaný orální sex

On vám neustále strká penis do pusy, zatímco vy se o orální sex snad musíte i prosit. Tak to je špatně. Přijímání a dávání je forma výměnné energie mezi sexuálními partnery, a pokud je nějaká technika poskytovaná pouze jednostranně, nemáte povinnost ji provádět. V tomhle případě platí, že oko je za oko a zub za zub.

Dostatečně dlouhá předehra

Sexuologové hlásají, že žena potřebuje aspoň 20 až 30 minut přímé pohlavní stimulace, jinak se dostatečně neuvolní a neprožije silný a hluboký orgasmus. Spěch se nevyplácí nikomu. Styk při kvapu bývá bolestivý, prožitek snížený. Každá žena si zaslouží péči, něhu a maximální uvolnění – ještě předtím, než se jí milenec dostane do kalhotek.

Konejšivá a smyslná masáž

Smyslná masáž umocňuje zážitek z milování a vytváří emocionální spojení s partnerem. Dnes, když ženy zvládají vést velké společnosti, pracují v mužských profesích a navíc se starají o rodiny, potřebují ulevit od stresu a zvýšit svoji vnímavost vůči podnětům zvenčí. K tomu slouží rituály s voňavými olejíčky, aromaterapií a masážními hmaty. Tak schválně, kdy vás partner naposledy namasíroval?

Důvěrné spojení

Děláš to dobře zlato, to se mi moc líbí… Je fajn, když tohle milenec říká a myslí to vážně, ale to samé platí i pro vás. Je nesmírně důležité cítit se tak dobře, že není těžké svěřit se se svými tužbami, obavami i přáními. Tahle otevřenost v komunikaci je základním stavebním kamenem spokojeného milostného života v dlouhodobých vztazích.

Respekt k osobním hranicím

Ne by mělo znamenat zase jenom ne. „Nechci“ anální sex, nepřeji si ho. Tečka. Ano, diskuse o náhradním řešení nebo kompromisu je žádoucí a přínosná, ale pakliže se s partnerem dohodnete, že některé milostné praktiky vynecháte, mělo by to být svaté jako krávy v Indii.

Dohra

Existuje mnoho žen, které nemají potřebu se po sexu nějak výrazně dlouho mazlit a objímat, ale všechny do jedné musí vědět, že předchozí milostný akt nesplnil jen prvoplánový účel soulože, ale že je za tím i něco víc. Úcta k ženství, duševní souznění. To všechno splňuje mazlivá dohra, jejíž součástí jsou i rozhovory, společně vypitá sklenička vína či sprcha. Sláva sexu!

Zdroj. Názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat