Nešťastníci, kteří se v sexu nikdy nezlepší

Fungující vztah je kromě důvěry, úcty a komunikace postavený i na kvalitním sexu. Co se týče postelového umění, tak platí, že učený z nebe nespadl a praxe dělá mistra. Jenže bohužel, v některých případech mužům nepomůže ani sebelepší kouč nebo svěcená voda. Kteří muži nikdy ze sexuální polepšovny nevyjdou jako vítězové?

O tom, že je člověk spokojený se svým sexuálním životem, svědčí hlavně nadšení, které ze sexu má. Jisté a jednoduché pravidlo sexuologů totiž poukazuje na to, že pokud vás milování (ještě stále) baví, je ve vaší ložnici všechno v pořádku. Bohužel, právě tohle rozhodně nemůže říct každý. 

Podle statistik je v ČR spokojeno se sexuálním životem maximálně 72 % žen a 68 % mužů, přičemž tendence je výrazně klesající. Zatímco mnoho z faktorů, které způsobují sexuální nespokojenost, lze snadno napravit, ne všechny případy jsou nadějné. Se kterými muži v roli milenců se nedá vyjít? Z těchto šikovní obšťastňovatelé nikdy nebudou!

Ten, který neposlouchá

Vy o všem diskutujete a snažíte se, aby protistrana pochopila, co se od ní žádá. Jenže ouha. Milenec neposlouchá, nekomunikuje a myslí si svoje. Jestli se k vašim přáním a doporučením staví takhle, můžete to rovnou zabalit!

Muž „tohle neudělám“

Jedna věc je, když se váš partner tváří jako někdo, kdo s vámi nemluví, ale nakonec ho přece jen dostrkáte tam, kam potřebujete. Třeba s pomocí názorných ukázek, kdy jeho ruce vedete tak, aby si uvědomil, že na některých místech máte laskání radši. Horším případem bývá milenec, jenž za žádnou cenu nechce sejít z cesty a není ochotný vůbec nic změnit, natožpak si uvědomit vlastní chyby. „Já že při předehře spěchám? To vůbec není pravda, vymýšlíš si!“ Jestli tohle ve své ložnici slyšíte, začněte se poohlížet po někom, kdo uvedené sobecké individuum nahradí.

Samec bez jiskry

Presumpce neviny je presumpce neviny. Nikdo neříká, že tam uvnitř chlapíkovi nekoluje krev a živočišnost. Pro nějakou jinou jistě bude mít cenu, ale teď a tady to vypadá, že mezi vámi a jím není sexuální chemie a přitažlivost. Že nejvíc sexy je mozek? Vzpomeňte si na to, až vás jeho líné pohyby rukou začnou ubíjet a vy zatoužíte po vášnivém objetí, ultra silném vyvrcholení a splynutí duší. Pravda je taková, že existují techniky a prášky na vyřešení téměř každého druhu sexuálního problému, ale chemii mezi jedinci vynutit nelze. Bez chtíče ke druhému se sex nikdy nezlepší. Tečka.

Speciální druh z jiné planety

Milujete romantiku, líbání, předehry, dlouhé masáže, esenciální oleje, svíčky a tlumenou hudbu. Jenže do postele si přizvete někoho, kdo se vyžívá ve výprasku, bolesti, dominanci a submisivitě – a taky se vám tenhle „jiný týpek“ přiznal, že jeho tajným snem je se na partnerku vymočit a vykálet. Upřímně? Oba jste na úplně jiné věci. Sice můžete přijít na nejméně bolestivý a snesitelný kompromis, ale pravděpodobně to dopadne tak, že se váš milenecký vztah omezí na určitou časovou hranici. Jeden druhého dřív nebo později přestanete bavit.

Zdroje: bustle.com, https://cs.wikipedia.org/wiki/Statistika_pohlavn%C3%ADho_styku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat