Anální hrátky si skutečně lze užít

Anální sex může zpestřit váš milostný život jako nic jiného. Jestli s ním máte špatné zkušenosti, dejte mu druhou šanci. Tenhle manuál zajistí, že si ho zamilujete!

Navzdory tomu, že se o vstupu zadním vchodem v posledních letech víc hovořilo, a díky tomu některé ženy koketovaly s myšlenkou, že ho vyzkouší, existuje skupina těch, jež si vinou obav stále klade určité otázky. Reálně odvážná je podle různých statistik pouze jedna ze tří příslušnic něžnějšího pohlaví, což je škoda (1).

Anální sex byl vždy vítaným předchůdcem vaginální penetrace a udává se, že ty nejintenzivnější orgasmy přicházejí při kombinaci simultánní vaginální penetrace, stimulace klitorisu a hrátek s řitním otvorem (2). Otázka tedy zní, jak si anální milování užít – co nejpohodlněji?

Důvěra v partnera jako stěžejní bod

Průnik penisu mezi půlky jednoznačně vyžaduje především zvýšenou úroveň důvěry. Je-li partner obecně zbrklý, naléhá nebo není ochotný vám naslouchat (chovat se zodpovědně), pak si tuto praktiku dobře rozmyslete (3). 

Nespěchejte, času je dost

Nikdy nikdo neřekl, že penis pronikne na místo hned na první pokus. Obvykle trvá několik milostných setkání, než se dostatečně uvolníte. A začínat by se mělo lubrikantem namazanými prsty (použijte ten silikonový). Ty se pomalu a hravě přesouvají z oblinek pozadí k jeho potrubí. S tím si dejte načas (3).

Řiť je mnohem těsnější než vagína a nemá přirozenou lubrikaci. Jakmile pocítíte bolest či nějaké jiné negativní pocity, ihned na to milence upozorněte (komunikujte) a na pár vteřin si odpočiňte. Pokud jste nervózní, párkrát se zhluboka nadechněte. Klidná mysl – klidný zadek. Postupujte v tempu, které vám vyhovuje (3).

Nechte své tělo reagovat

Koketujete-li s myšlenkou, že svoje pozadí znecitlivíte, kupříkladu speciálními mazadly, zapomeňte na to. Desenzibilizační lubrikanty nejsou ze své podstaty škodlivé, ale konečník se skládá z tenkých citlivých tkání, takže podráždění jsou častější. Vždy spíš nechte svoje tělo, aby vám včas dokázalo signalizovat, že něco není v pořádku (3).

Jděte na všechny čtyři

Co se týče konkrétních milostných pozic, některé z nich vhodnější než ty jiné. Nejlepší je, pokud půjdete na všechny čtyři, nebo se přetočíte na bok a necháte partnera, aby se k vám zezadu přitisknul. Za vyhovující se ovšem považuje i standardní misionářská poloha (3).

Až si váš svěrač zvykne na tlak, pobídněte milence, aby zvýšil počet zasouvaných prstů či použil menší anální kolík. Pak už může na řadu přijít samotný penis. Ten by měl být ideálně zabalený v prezervativu. Ihned, jak anální sex skončí, lze pokračovat v bezpečném vaginálním milování. Pláštěnku stačí pouze sundat. (Jinak hrozí potenciální přenos bakterií z řitního otvoru do pochvy.)

Je klystýr nutný?

Ženy se ještě hojně obávají úniku stolice. Pravda je taková, že se to skutečně může stát. Jestli máte strach z trapasu, můžete se zkusit vyprázdnit klystýrem. Pro větší pohodlí a komfort si taky pod sebe radši dejte omyvatelný přehoz, odpadne otravné praní (3).

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5588879/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/, pubmed.ncbi.nlm.nih.gov, sheknows.com, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5588879/






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat