Dynamická předehra pro zkvalitnění samotného sexu

Není nutné ji nesmyslně prodlužovat, ale hodně na ní záleží. Předehra je jako aperitiv, který zpříjemňuje čekání na pokrm a vyvolává či probouzí větší chuť na jídlo. Dodejte jí dynamiku a jiskru, prožijete silnější orgasmus!

Penetrační sex může být kvalitnější. Už vám to někdy někdo řekl? Stačí, když do své předehry začleníte jeden, dva z nabízených tipů a technik, které na touhu a samotný sex působí až magicky.

Začněte mimo ložnici

Předehra může začít od chvíle, kdy se probudíte. Partnerovi napište, co s ním máte v plánu a buďte konkrétní. Zmiňte se o poloze, jež má nejradši, vytáhněte starou vzpomínku, která ho navnadí. „Pamatuješ, jak jsme se museli potichu milovat, protože vedle spali tvoji rodiče? Tenkrát jsem měla šest orgasmů!“ Budete-li mít chuť zajít ještě dál, pošlete i lechtivou (ale vkusnou) sexy fotku. Sexting přes den připravuje půdu pro noc.

Využijte rozdílů teplot

Jakmile skončíte v ložnici (nebo kdekoli jinde), nesvlékejte se. Tedy ne úplně. Z mrazáku vytáhněte kostku ledu a nejprve jí přejíždějte po partnerově těle – přes oblečení. Soustřeďte se na choulostivá a vnímavá místa, jako jsou bradavky. Ano, i pánské „čudlíky“ bývají citlivé na fyzický dotyk. Ostatně, muži si je při masturbaci sami stimulují.

Následně s každým odloženým kusem oděvu „zchlaďte“ obnaženou oblast zmraženou vodou. Máte vy nebo partner radši teplo? Obstarejte si speciální masážní svíčku z erotického obchodu. Když ji sfouknete, dá se její horký vosk, který patří mezi nejzákladnější sado-masochistické praktiky, použít jako zábavný stimulant. No a chlad a teplo se mohou po minutách střídat. A to je teprve pecka! (Nejprve vosk kapejte vysoko, aby se olej ochladil před prvním kontaktem s pokožkou, pak jej vmasírujte, kam je libo. Po rozehřáté oblasti pak přejeďte ledem.)

Běžte do sprchy

Sex ve vaně a ve sprše se trochu přeceňuje. Voda odplavuje přirozené poševní sekrety, a navíc je nutné dbát zvýšené opatrnosti, neboť hrozí uklouznutí a úrazy. Vodní hrátky se ale hodí pro ty, komu vadí krev, pot, sperma a různé jiné tělesné tekutiny. Někteří lidé tak mají pocit větší čistoty a sterilnosti. Dráždění pod proudem vody také plní funkci zahřívacího kola. Můžete si s partnerem navzájem umýt vlasy, vydrhnout se po náročném dni a naladit své smysly s pomocí vonných sprchových gelů a koupelových pěn.

Vylaďte orální sex

Orální sex je jednou z nejpreferovanějších milostných technik. Víc se ponořte do jeho tajů, aplikujte podtlak na penis (s pyjem v ústech se snažte do plic nasát vzduch), partnera zase požádejte, aby vyzkoušel klitoris hýčkat ve vodorovném pohybu, spíše než tahem nahoru a dolů. Do své předehry začleňte i vibrátory. Přiložte je na svoji ruku a počkejte, až rozvibrují vaše prsty. Těmi se milence dotýkejte na erotogenních zónách.

Zdroje: Názor autora






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat