I muži si zaslouží předehru

I když je partner na milování připravený dřív než vy, neznamená to, že se na něj nepotřebuje navnadit. Zapracovat na předehře je výhodné pro obě strany a důvodů, proč je milostná příprava pro muže důležitá, je víc. 

Ve společnosti panuje přesvědčení, že jakmile muž pomyslí na sex, okamžitě má erekci a je schopný jít na věc. I když to tak samozřejmě může být, obecně pánové zjišťují, že jim kalup nedělá dobře. Preferují nebo potřebují nějaký druh stimulace, většinou ruční práci či orální sex, a tyhle techniky se jim dokonce líbí víc než samotný pohlavní styk (1).

Další výhodou předehry je, že nahromadění vzrušení přispívá k delšímu a silnějšímu orgasmu. Takže, milé ženy, váš partner skutečně sexy předkrm miluje, stejně jako vy. Technicky vzato, více předehry znamená více uspokojení a kvalitního sexu (2). Tak udělejte první krok a proměňte se ve svůdnou bytost!

Svlékejte ho očima

Oční kontakt je velmi intimní a erotický a zároveň v mozku spouští chemické procesy nahrávající propojení mezi partnery. S jeho pomocí se dá v rámci předehry pořádně zhustit erotická energie. Chcete i vy vytvořit smyslnou atmosféru? Pak začněte s dvojsmyslnými narážkami a preferujte dotyky – i ty na vlastním těle (2).

Masturbujte před ním

Pro muže není nic víc sexy, než když může sledovat, jak se jeho partnerka dráždí. Ztlumte světla, zajeďte prsty do žlábku mezi ňadry a nechte svoje bradavky ztvrdnout. Pokud budete chtít věci posunout ještě dál, dejte ruku mezi nohy a pusťte se do práce přímo před milencem (2).

Jděte na to přes masáž

V případě, že na něco takového nemáte odvahu, nebo se sama potřebujete zahřát, nabídněte partnerovi trochu úlevy od stresu v podobě smyslné masáže hlavy. Pokožka hlavy je na stimulaci citlivá. Od ní se propracujte směrem k oblasti krku a ramen a pokračujte do míst, kde začíná ta pravá zábava – třeba k bradavkám nebo tříslům. Cestou se nezapomeňte zastavit u ušních lalůčků a ty jemně olízněte a následně stiskněte mezi zuby (2). (Ušní boltce mají stovky nervových zakončení a někteří je považují za erotogenní zónu.)

Párkrát stáhněte předkožku

Jakmile vám milencovo tělo začne napovídat, že lační po pokračování (rozšířené cévy se postaraly o zčervenání obličeje, partnerův dech je kratší a rychlejší, srdeční tep vyšší a navíc mu cukají i některé svaly), zařaďte vyšší rychlost. Ruce přesuňte dolů k penisu, proveďte kvalitní ruční práci a následně přidejte i jazyk a orální slast. Nezapomeňte se partnerovi pořád dívat do očí a udržovat s ním kontakt (2). A příště se nechte obskakovat zase vy.

Zdroje: Názor autora, (1) www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0018506X11000638?via%3Dihub, (2) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00224490409552237







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:31
195 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat