Intimitu lze podpořit i kreativním způsobem

Večeře, svíčky, hudba a víno. Podobná předehra může být skvělá, tedy pokud se neopakujte až příliš často. Chcete-li do své ložnice vnést trochu svěžejšího větru, nešetřete spontánností a ke škádlení použijte alobal, rukavici i jídlo!

Sex je důležitou součástí vztahů. Z různých anket vyplývá, že se lidé žijící v páru milují v průměru čtyřiapadesátkrát ročně, což je přibližně jednou týdně. Pohlavní styk obvykle začíná předehrou, která má podobu hlazení erotogenních zón, líbání a škádlení. Co jí takhle dodat trochu kreativity, bláznovství a divokosti? Tyhle typy ji promění v nekonvenční zážitek!

Škádlete aluminiem

Ochrání svačinu, nabrousí nůžky a tyká si s troubou. Alobal se ale dá využít i mnohem kreativněji. Americká sexpertka Olivia St. Claire doporučuje kousek odstřihnout a zabalit do něj pánská varlata. Když pak do alobalu budete ústy hučet, zvuk mužské váčky rozechvěje a příjemně rozdráždí. Ostatně, zmíněnou techniku si můžete vyzkoušet i na sobě. Do alobalu zahajte svůj hrudník a nechte si rozezvučet bradavky. Cink!

Vykoupejte se v alkoholu

Něco to stojí, ale tenhle zážitek se na peníze přepočítávat nedá. Připravte koupel z piva nebo sektu, sexu to dodá šmrnc. Pivní lázeň regeneruje organismus, ta bublinková zase vytváří pocit přepychu a wellness procedury někde na zámku. Ideální je se během koupele namasírovat a pít ten samý druh alkoholu, co je ve vaně. (Samozřejmě střídmě.)

Přišťavte ruční práci

Erotická pomůcka nemusí stát majlant. Tam, kde se prodávají pracovní oděvy, si pořiďte rukavici s výstupky v dlaňové a prstové části. Nasaďte si ji, penis uchopte u jeho základny a stáhněte předkožku. Rytmicky se pohybujte nahoru a dolů. Struktura rukavice dodá masturbaci zcela nový rozměr. Ostatně, když vám s ní milenec bude přejíždět po zádech, naskočí vám husí kůže.

Uspořádejte raut

Jedlé spodní prádlo se v erotických obchodech nabízí naprosto běžně. Koupit se dá podprsenka z bonbonů, stejně jako sladká tanga pro muže či ozdoby na bradavky s ovocnou příchutí. Dobroty a sex k sobě prostě pasují, proto do předehry klidně zařaďte to, co vám cvrnkne do nosu. Partnerovo tělo obložte hroznovým vínem a banány a „zakápněte ho“ rozpuštěnou čokoládou. Taky použijte okurku.

Tu ochlaďte v ledničce nebo naopak mírně ohřejte v mikrovlnce, natáhněte na ni prezervativ a zneužijte ji jako dildo. Nebo vezměte hrst špaget, ty pořádně promastěte máslem či olivovým olejem a partnerovi je omotejte okolo penisu. Pak pomalu jednu po druhé rozmotávejte a vytahujte. Jak smyslné hadí klubko!

Zdroj: Názor autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
13 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
219 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat