Když práce úst stojí za to

Ne, ejakulace není potvrzením toho, že patříte mezi přebornice ve dráždění pánského přirození ústy! Tak jak s jistotou poznáte, že to, co děláte, děláte dobře?

Orální sex se v posledních letech stal jedním z nejběžnějších sexuálních chování, kterému se milenci věnují. Ve skutečnosti je kromě pohlavního styku další nejčastější partnerskou sexuální aktivitou. O orálním sexu poskytovaném ženě se hovoří jako o cunnilingu, pro dráždění mužského pohlavního údu existuje termín felace. Že zrovna v souvislosti s ní trpíte pochybnostmi? Lámete si hlavu nad tím, zda je s vámi milenec spokojený? Otevřete oči!

Důvod, proč se sperma nepočítá

Neexistuje žádný zaručený způsob, který by potvrdil, že s jazykem a penisem to umíte jako málokdo. Jedná se o to, že každý muž je unikát, má rád jiné věci a projevuje se s osobitostí sobě vlastní. Je důležité poznamenat, že orgasmus a ejakulace nejsou měřítkem dobře provedené felace. Pro muže je v porovnání se ženami snazší vyvrcholit, umí to i za méně příznivých podmínek. Z tohoto důvodu výstřik není potvrzením orálního umu. Platí ovšem, že když je tělo spokojené a vykazuje projevy slasti, pravděpodobně skutečně děláte správnou věc.

Cuká sebou a vzdychá? Dobré znamení!

Mezi nejběžnější příznaky vzrušení patří to, že se kůže kolem varlat (šourek) napíná a varlata se přibližují k tělu. Srdeční frekvence společně s dechem je zrychlená, varlata otékají, muž přivírá oči, slastně vzdychá, má tvrdé bradavky a napnuté svaly po celém těle.

V případě, že patříte k těm odvážnějším a nedáte na tělesné projevy, zkuste se zeptat – přímo a otevřeně. „Co se ti na tom líbilo?“ nebo „Jaká byla tvoje oblíbená část?“ Následovat může rozhovor o osobních preferencích. Ostatně, ne každý má rád stejné techniky a každá ústa jsou trochu jiná. Bohužel, pro většinu lidí je jednodušší sex provozovat než o něm mluvit (jaká škoda)!

Věc, kterou si musíte ujasnit

Před orálním sexem si určitě rozmyslete, kam s ejakulátem. Jeho zhnusené plivání se považuje za neslušné a pro muže degradující. Můžete partnera přivést k orgasmu rukou tak, že vám jeho mlíčí přistane na obličeji či ňadrech? Mějte v tom jasno a zároveň se nenechte do ničeho nutit. V sexuální situaci je nejdůležitější dobrovolnost a souhlas!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat