Sexuální pozice pro zpevnění celého těla

Nemáte čas cvičit? Spojte příjemné s užitečným a promilujte se k hezčí postavě. Tyhle sexuální pozice zpevňují celé tělo!

Pokud se snažíte zhubnout, nebo usilujete o vyrýsování hrudníku, zadečku, břicha, paží a nohou, může vám v tom dění v ložnici výrazně pomoci.

Břicho a ruce

Buďte aktivnější a dopřejte partnerovi chvíli klidu. Jen ať si pohodlně lehne nebo sedne a užívá si. Vy si na něj obkročmo sedněte a ruce položte na něj či vedle něj.  Začněte s pohyby, lépe řečeno s podsazováním pánve, díky kterému dojde k zatínání břišních svalů. (A mějte i zpevněné paže, ať se vám tvarují ruce.) Tato poloha velmi dobře stimuluje také klitoris, ten malý knoflík slasti.

Hýždě        

Když už je partner v pasivní roli, využijte toho a ještě jednou si jej osedlejte, ale tentokrát si mu do klína spíš „přidřepněte“ a jezděte po něm nahoru a dolů. Při tomto chlípném dřepování efektivně zapojíte sedací svalstvo.

Ramena a stehna

Ať se milenec posadí, vy udělejte totéž (čelem k němu), ruce dejte za sebe, navzájem propleťte svoje nohy a odlepte pozadí od postele. Tato pozice posiluje tricepsy, ramena a stehna. Spodní část těla, především nohy, ale můžete protáhnout i tak, že přejdete do psí polohy, ovšem místo kolenou zůstanete na chodidlech. Jestli je vám milejší spíš klasická varianta této pozice, střihněte si ji taky.

Prsní svaly, stehna, celé tělo

Navzdory tomu, že se sex „na pejska“ zdá jako odpočinkový, není tomu tak. Klíčové svaly jsou aktivní a pracují v rytmu, ve kterém partner přiráží. Navíc platí, že když se milujete na měkčí podložce, tělo se snaží stabilizovat a vyvážit, tudíž je to pro něj o to náročnější.

Nohy

Pro intenzivní práci nohou jsou nejvhodnější polohy ve stoje. Tyto vyžadují, abyste zapojili potřebné svalové skupiny, byť jste v podřízeném postavení. Tak na nic nečekejte, partnerovi omotejte jednu nohu okolo jeho pasu a jděte na věc. Pokuste se neopírat o zeď, jen se přidržujte, ať je ten milostný workout co možná nejúčinnější.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:31
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:08
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat