Top sexuální tipy pro změnu vaší sexuální rutiny

Co všechno se dá udělat proto, aby to v ložnici jiskřilo jako kdysi? O vzrušení a čerstvý vítr se postarají prověřené a účinné tipy, které zná každý intimně spokojený jedinec i pár. Proč je důležitá čistota v domě?

Ne, sexuální spokojenost nepadá z nebe a ani vám ji nikdo jen tak nedaruje. Sami se musíte zasloužit o to, aby vám to v posteli klapalo. Víte, jak dát věci do pohybu? Tyhle nesmírně jednoduché tipy pomáhají!

Hrajte si – o samotě

Nečekejte, že váš partner bude čtenář myšlenek. Experimentování se sebeuspokojením je klíčem k poznání sebe sama. Proto mějte ryze svoje osobní chvilky, udělejte si pohodlí a prozkoumávejte, jak vaše tělo reaguje na různé druhy stimulace. Informace, které získáte, pak použijete při milování s partnerem.

Identifikujte rušivé vlivy

Mnoho lidí si neuvědomuje, že jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete pro svůj sexuální život udělat, je zbavit se rušivých vlivů, které odvádějí pozornost od toho podstatného – sexu. Vadí-li vám nepořádek v domě, ukliďte ho, nebo tento úkol zadejte někomu z rodiny. Pakliže se nemůžete uvolnit, pokud jsou děti doma, zařiďte, aby je pohlídala babička nebo někdo jiný. Provedení těchto malých změn vás uklidní a zároveň nakopne k milostné akci.

Cvičte

Cvičení uvolňuje endorfiny a také vám pomůže sladit se se svým tělem. Zejména během procesu stárnutí a (nejen) po menopauze podle vědců fyzická aktivita zvyšuje touhu (1).

Udržujte silnou emocionální intimitu

Emocionální klima vašeho vztahu může mít obrovský dopad na sexuální život. Uzavřete všechny hádky, s partnerem vyjednejte mír a nevytahujte již dávno dořešené záležitosti.

Probuďte zvědavost

Je všeobecně známé, že lidé, kteří jsou zvědaví a otevření novým zkušenostem, mají tendenci hlásit vyšší úroveň sexuálního uspokojení. Z tohoto důvodu jděte naproti novým nápadům, zeptejte se partnera, co chce již dlouho vyzkoušet, objednejte zajímavou, chlípnou literaturu a nechte se inspirovat tipy sexuálních terapeutů.

Všímejte si světa jako takového

Osoby, které jsou denně v kontaktu se svými smysly a praktikují uvědomělý život, také uvádějí vyšší úroveň sexuálního uspokojení a sebeúcty. Nejedná se přitom o nic časově náročného. Stačí cítit sluneční paprsky na tváři, věnovat pozornost tomu, jak chutná jídlo, prožívat radost, smích… Berte to tak, že naladěné a aktivní smysly jsou nezbytnou součástí intimity.

Fantazírujte

Fantazie jsou dalším nástrojem, které můžete použít k tomu, aby byl váš sexuální život vzrušující. Není nic špatného na tom, nechat svou mysl bloudit a užívat si všech nekonečných možností, jež nabízí. Není to nevěra, ale stimul!

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4939225, názor autora - zbytek článku






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat