Svěží sexuální nápady provětrají váš milostný život

Kdeže loňské sněhy jsou!? Dřív jste se s partnerem milovali na nejrůznějších místech od výtahu po sklep. Jenže to bylo před dvěma dětmi, jednou hypotékou a desetihodinovou pracovní směnou. Není ten nejvhodnější čas s tím něco udělat? Buďte aspoň na chvíli (opět) sexuálně kreativní!

Když máte zavzpomínat na jednu z vášnivých sexuálních událostí, která to bude? Pravděpodobně ne ta, která se týká ložnice a postele. Tak vidíte, změna prostředí, spontánnost, divokost nebo faktor přistižení dělá svoje. Vraťte se k tomu a sex si zase pro jednou užijte trochu jinak.

Noční klub, nebo koncert

Šero a sexy hudba vám umožní dělat odvážné pohyby, aniž by bylo zřejmé, že nejen tančíte. Vyberte si místo, box, odlehlou lavičku či jiné, temnější zákoutí a oddejte se rychlovce, která trvá jen několik málo minut.

Kino

Zarezervujte si lístky na film – do poslední řady a proveďte ruční práci. V kině je to zábava, tedy pokud dokážete být zticha a nerušit ostatní.

Na dvorku

Postavte stan, který přes den může sloužit jako útočiště pro děti, ale v noci se promění na hnízdo neřesti. Sex přesuňte ven, až všichni ostatní členové rodiny půjdou spát, a zažijte romantiku pod hvězdami.

Kapota auta

Jistě je vzrušující mít sex v autě, ale kapota je jednoznačně žhavější. Zaparkujte u lesa, opřete se tak, aby bylo možné pohodlně dát nohy od sebe – a vyhrňte si sukni.

Na kuchyňské lince

Vy se posadíte na kuchyňskou linku, partner obstará zbytek. Ne nadarmo se říká, že kuchyň je srdcem domova!

Na pračce během cyklu odstřeďování

Máte-li pračku v koupelně, v prádelně či v technické místnosti, berte ji jako jednu velkou sexuální hračku, která se jen tak neunaví.

V šatně

Zúžený prostor šatny podněcuje k experimentování a kreativitě, zatímco visící oblečení dodává punc chlípnost. Věřte, že už si na nákupy outfitů nikdy nebudete stěžovat.

V kanceláři

Ideální čas na trochu toho šmajchlování? Před pracovní dobou nebo po ní, když vaši spolupracovníci nejsou poblíž.

Na balkoně

Balkon poskytuje aspoň trochu soukromí, navíc vědomí, že o sexu nemůžete dát vědět okolí, je vzrušující. Po sexu si dejte drink a společně se zachumlejte do deky. Vy nic, vy muzikanti!

Zdroje: názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat