Lidé milující grilované sýry mají pestřejší milostný život

Ačkoli českou klasikou je sýr smažený – ano, ten s hranolkami a ideálně i domácí tatarkou, která se rozplývá na jazyku, v létě mnozí dávají přednost spíš grilované úpravě. A přesně ta se spojuje s aktivním sexuálním životem!

Když se řekne sýr na grilu, většina lidí si vybaví hermelín, zabalený v alobalu nebo vložený do grilovací misky. K „rožnění“ se ale hodí třeba i populární halloumi, polotvrdý sýr vyráběný převážně na Kypru, ale také v Řecku a Turecku. Sice je to zvláštní, ale představte si, že preference grilovaných sýrů hodně vypovídá o tom, jaký máte sexuální život.

Jsem na sýry, jsem milostně aktivní!

Seznamovací portál Skaut oslovil 4 600 svých členů na sociálních sítích a zjistil, že 73 % milovníků grilovaných sýrů má sex jednou až šestkrát měsíčně – ve srovnání s 63 % těch, kteří této dobrotě neholdují. Anketa také odhalila, že 81 % účastníků, kteří na grilovaný sýr nedají dopustit, tvrdí, že oproti ostatním častěji věnují čas, peníze nebo jídlo potřebným. 84 % fanoušků grilovaného sýra hlásí, že rádo cestuje (1).

Nejoblíbenějším sýrem je podle všeho čedar, mozzarella, brie a provolon, což je italský sýr pocházející z Kampánie u Vesuvu, který se vyrábí z pařeného těsta z kravského mléka. Špatně si nevede ani sýr švýcarský, jež se podobá ementálu. Když už sýr putuje do pečiva, je tedy základem třeba pro sendvič, vede pečivo pšeničné, kváskové a žitné (1).

Budete díky „smažáku“ milencem roku?

Pokud teď máte pocit, že je nutné okamžitě běžet do kuchyně a připravit si k večeři sýr v trojobalu, pro který už dlouho máte slabost, zadržte. Smažená jídla překyselují žaludek, mohou způsobit nadýmání i pálení žáhy, proto se před sexem nedoporučují. Sluší se uvést, že ono to ani se samotným sýrem, byť v grilované verzi, taky není tak horké. Po jeho konzumaci můžete mít dlouhé hodiny „sýrový dech“, od něhož vás nezachrání ani žvýkačka.

Chcete-li se blýsknout, preferujte spíš lehká jídla bohatá na dusičnany. Ty mají zásadní význam pro cévní zdraví a průtok krve, takže podporují sexuální vzrušení. Dusičnany hledejte v salátech a špenátu. Co se týče erekce pevné jako žula, vsaďte na rostlinnou živinu zvanou lykopen. K jejím zdrojům patří rajčata, melouny, papája či guava.

Zdroje: (1) www.latimes.com/food/dailydish/la-dd-survey-grilled-cheese-sex-20150408-story.html, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat