Druhy sexu možné jen ve vztahu

Jsou věci, které poznáte, jen když jste ve vztahu. Kromě různých každodenních situací či projevů lásky sem patří i určité formy sexu. Jaký sex zažijete jen ve vztahu?

Když mluvíme o sexu ve vztahu, napadne vás jako první možná nespoutaná vášeň. Jistě – na začátku vztahu. Později se repertoár ale více či méně zásadně změní.

„Jsem příliš unavený“

Někdy po dlouhém dni v práci nemáte sílu a ani nechcete dělat nic jiného než spát. Ale pak váš partner leží (nahý?!) vedle vás... Tak proč ne?

„Plánovaný“ sex

Ve středu večer jdete k sousedům na grilovačku, ve čtvrtek přijdou tchánovci, v pátek máte lístky do divadla - kvůli všemu tomu stresu z plánování volného času žádný volný čas vlastně ani nemáte. Ale počkejte – divadlo začíná až ve 21:00 – takže zbývá malé časové okénko na milostné hrátky s partnerem.  

„Pojďme si udělat dítě“

Tenhle druh sexu zažijete opravdu jen ve vztahu nebo v manželství. V tomto ohledu jsou páry jednoznačně před svobodnými. Vlastně se vám ani nechce, ale teď je vhodná doba.

„Radši teď než potom“

Váš oblíbený seriál začíná za 10 minut, ale týden jste už neměli sex. Jenže po seriálu už budete příliš unavení… Někdy si prostě musíte ve svém životě stanovit priority. A nesledovat seriál nepřipadá v úvahu. Ale rychlovka na gauči se dá stihnout i za 10 minut.

„Tohle rozhodně musíme vyzkoušet!“

Není nic lepšího než mít partnera, se kterým se nemusíte bát nudy. A nemá nic proti, když přijdete s novým nápadem – i když jde třeba o absurdní sexuální trend. Zkoušení nových věcí nikdy nikomu neublížilo.

"Sice nemám čas, ale právě teď potřebuji sex"

I to je způsob sexu, který poznáte jen ve vztahu. Někdy to tak prostě je. A to je úplně v pohodě. 

„Mám na sobě pěkné spodní prádlo“

Ženy si krásné spodní prádlo kupují ze dvou hlavních důvodů: Chtějí pro sebe udělat něco dobrého, ale také být obdivovány a dostávat za to komplimenty. Je to také podprahová výzva k sexu.

Zdroj: názory a zkušenosti autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat