Revoluční hračky pro velké holky a kluky. Nestyďte se je vyzkoušet!

Intimní život již není, co býval? Chcete do něj vnést více vzrušení? Opatřete si výkonné pomůcky určené párům! Váš sex se rázem promění!

Je to dlouhé 8 cm, ohebné, neuvěřitelně výkonné a vhodné pro pár nebo samotnou ženu… Co je to? We-Vibe! Erotická pomůcka, která překvapila kdekoho, od recenzentů, spotřebitelů i hollywoodských hvězd. Dlouho se totiž říkalo, že trh s vibrátory a hračkami již nemůže ničím šokovat. A ejhle. Přišel, viděl, zasunul a zvítězil!

Když jsou 2 v tom 1

Připomíná malou podkovu, jejíž jedna část se zasune na místečko zvané bod G, a druhá stimuluje klitoris. Jak je jím mírně při souloži pohybováno, drážky, kterými je opatřen, stupňují rozkoš. Slovo při „souloži“ je správně. We-Vibe náleží párům! Nejdříve se tedy díky své ergonomii přizpůsobí anatomii ženského těla, a poté jeho kvality zkusí i muž, který do své partnerky vstoupí.

Tato pomůcka je vyrobená z lékařského silikonu, voděodolná, malá a příjemná. Nabíjí se adaptérem, takže konec nepohodlným baterkám, které dojdou, když je člověk nejvíc potřebuje! Provozní doba dvě hodiny na jedno nabití zajistí dostatek času pro všemožné fantazie, a zároveň odpadá starost nad likvidací použitých baterií.

TIP Bety: Oficiální video prezentaci We-Vibe (v angličtině) najdete ZDE

Potěšení za méně peněz

To nejlepší, co nám momentálně nabízí, je i akční cena snížená z 2500 korun na 1850. (Dokonce ho jeden nejmenovaný e-shop prodává za 1500 Kč včetně DPH.) A to se jedná o We-Vibe II. Jestli vás zajímá rozdíl mezi „jedničkou“ a touto novou „dvojkou“, je to pouze v počtu vibračních programů. Oproti původnímu modelu má totiž nováček vibrací 9. Jedno ale mají společné: Neměly by se používat v souvislosti se silikonovým či jiným lubrikantem – je nutné mít po ruce mazadlo na bázi vody.

V účincích na muže se názory shodují. Většina ho ve své ložnici vítá jako příjemné zpestření. Tím je to tedy jasné. Nemůžete vědět, že ho vůbec nepotřebujete, když s vámi při sexu ještě nebyl… A propos. Kdyby se svatební dary nerozbalovaly přede všemi, mohl by se nacházet mezi každou kupou úhledně zabalených krabiček. Vztah totiž rozhodně provětrá víc než mixér!

Nastavitelný vibrátor již není sci-fi!

Dalším a neméně vychytaným milostným pomocníkem je novinka s názvem G-Ki Jejoue – adaptabilní vibrátor, který mění tvar podle nálady své majitelky a jejích potřeb. Co nabízí dál? Pět vibračních programů, dva klouby předurčující změnu tvaru vibrátoru do 3–4 úhlů, maximální variabilitu, vodotěsnost, ladnost tvarů, příjemnou barevnou škálu a využití i pro muže. G-Ki a kondom jsou totiž výbornými kamarády, kteří mohou poškádlit prostatu čili milencův bod G.

Provozní doba je opět dvě hodiny. Napájení je však založené na principu magnetického kontaktního třeme, který v blízkosti kontaktních tlačítek vytvoří polaritu nezbytnou pro nabití přístroje. Pro jeho pořízení se ale musí sáhnout hlouběji do kapsy, neboť stojí 2490 korun.

Nylonová vrnící rukavice

To samé však nelze říct o zázračné masážní rukavici Fukuoku za 930 korun. V každém prstu je umístěn malý (ale výkonný) vibrátor. Rukou se dá krásně přejíždět po krku, zádech, bradavkách, klínu… Výrobce uvádí, že při plném výkonu rukavice vydává zvuk jako roj včel. Až vám ale bude běhat mráz po zádech, celkem lehce toto bzučení přehlédnete. Stejně jako to, že se tahle hračka musí dobíjet bateriemi. Při masáži a předehře se však nikdy neztratí!

Jakou pomůcku máte doma vy? Používáte ji často? A sledujete novinky z této oblasti?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat