Komentáře k článku

L.Vlas 24.07.2010

chlapi, správný názor :-) a tvrdím to jako žena! Takhle to fungovalo za doby našich babiček, našich maminek, dnešní doba je jiná. Zastávám názor, proč se tímto zatěžovat? Většinou něco řeknu jednou až třikrát, ale formou "srandy" ne buzerování, spousty žen by se divilo, že najednou to muž nedělá. Např. ponožky naruby = budu se s tím zatěžovat? nebudu, řeknu jednou "drahý, ty ponožky na ruby se moc nevyperou a mě nebaví je neustále otáčet", odpovědí je "fajn, zkusím to nedělat", stejně to pak udělá, a já je neotočím, nechám je tak, a tak je složím i do šuplíku, ráno přijde a řekne "jé já mám ponožku naruby, proč ji nemám otočenou?" odpovím "jak sis je sundal, tak je máš :-)" a ejhle, najednou jsou ponožky vždy otočené :-). Totéž platí se vším, formou srandy, si to uvědomí muži mnohem lépe než věčnou buzerací a našim naštváním :-)..... Krásný den :-)

Jirka 17.07.2010

Ono to je oboustraný.Ženský jsou negramotný zase na jiný věci.A to že se s ženou nechce muž milovat,tak ať se nejdřív zamyslí nad sebou jestli za to milování právě ona stojí.XD

Kubas 14.07.2010

Jo ženské, zamyslete se nad sebou, to že se někdo nechce miloat je jen lepší varianta - pomyslete na tu horší :(:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat