Pravidla úspěšného svádění. Poradíme jak na to

Vytasit všechny ženské zbraně, osvěžit stávající intimní život, okouzlit ho tak, aby se podlomil v kolenou… To není sen! Sveďte ho i vy svým osobitým způsobem, který se mu vryje do paměti!

Toužila jste někdy partnera smyslně svést, ale neměla jste na to nikdy odvahu? Naše inspirace vám dodá kuráž, aby se vlažné letní noci staly velmi, velmi divokými!

Myslete na to již od rána

Jak je známo, předehra začíná už někdy v době, kdy od sebe rozlepíte oči a začnete přemýšlet, že „dnes by to šlo“. Svádění tedy není pouze o aktivitách v ložnici. Nejdříve je třeba naladit sebe respektive mozek - největší erotogenní zónu. Takže na to je čas celé dopoledne. Z práce můžete poslat partnerovi sms, co s ním později hodláte dělat. Pokud jste spolu, pošeptejte mu to do ouška. Sama sebe se dotýkejte, nalaďte mysl třeba horkou čokoládou se šlehačkou, oblečte si chladivé saténové prádlo, naličte se úplně jinak než obvykle. Třeba takové kouřové oči vás povzbudí, abyste se cítila sexy a nevšedně. Pokud máte doma náhrdelník z perliček, který je tak dlouhý, že při pohybu bude dráždit žlábek mezi prsy, neváhejte ho pro tento účel použít! (Ani nemluvě o tom, jak v kombinaci s odhalenou kůží na krku působí luxusně.)

Zvolte odpolední čas

Možná budete překvapená, ale schválně, jestli víte, jaká je nejvhodnější doba pro sex? Odpoledne! Proč? Sexuální hormony se dotýkají nejvyššího bodu Petřína. Takže to berte jako příležitost k vášnivým hrátkám, pokud vám to zaměstnání dovolí. Nejdříve ale… Hezky se vymydlete kousek po kousku, rozevřete stydké pysky a každému milimetru svého klína věnujte polibek jemných mýdlových bublinek správně zvoleného mýdla s odpovídající ph hodnotou. Oblečte se do poloprůhledného trička, nebo nechte decentně vykukovat podprsenku, vytáhněte ze skříně sukni na knoflíčky.

Vyberte vhodné místo

Dalším bodem na seznamu je výběr místa. Teď, při sluníčku, jsou možnosti rozšířené. Přehrady, pláže, parky, odpočívadla, louky, lesy, nebo opuštěné kanceláře, zahradní domky, sklady na nářadí, půjčená chata od přátel… Když však zůstanete mezi čtyřmi stěnami, zapalte vonné svíčky a zapněte hudbu, která mává s chemií organismu a dokáže navodit atmosféru. Buď se může jednat o album, jenž má partner rád, nebo písně, na které máte oba hezké vzpomínky z dob puberty, svatby apod. A pak?

Buďte:

Uvolněná: Svlékejte se pomalu a oddejte se okamžiku. Je vám jedno, kolik je hodin, že venku vřískají děti, hluk nastartovaného motoru…

Velící: Trochu sobeckosti není na škodu. Určete si, jakou polohu zvolíte, co budete právě dělat a jak to budete dělat. Podle chuti měňte místa, pozice, rytmus. Nebude se vzpírat, slastí ani nemukne, jen aby vás nepřerušil v jízdě!

Hambatá: Nestyďte se za svá kila navíc. Mávněte rukou nad celulitidou. Když budete sebejistě vystupovat, ničeho takového si stejně nevšimne. Muži v takových chvílích nepřemýšlí nad „detaily, ale soustředí se na vzrušení a výkon. (Třeba slavná scéna Sharon Stone v Základním instinktu, kdy si nestoudně přehodí nohu přes nohu a nechá tak nahlédnout do svého klína bez kalhotek, je dostupná i pro vás. Co vám brání zahrát si na Sharon?)

Božská: Vzdychejte, projevte svoji rozkoš a pořádně se do toho opřete! Vžijte se role a věřte tomu, co děláte, aby všechna vaše snaha vypadala přirozeně, nenuceně a hlavně lákavě! Sexuální bohyní se totiž stává žena, která o tom svého milence umí přesvědčit – a to bez ohledu na vlastní tělesné proporce. V tom je celé to tajemství….






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat