Komentáře k článku

Michaela 10.05.2011

No přesně, autorka se musela s plést ve významu věty:-):-)

L.Vlas 31.07.2010

Přidávám se k názoru Pavla K., je to hezky napsané :-). Touto otázkou my ženy otravujeme své drahé polovičky, které to z počátku přehlížejí a reagují stejně jako Pavel K., dobrovolnými domácími prácemi, ale postupně jim to leze též na mozek, možná více než nám. A nám ženám to ubírá sebevědomí a posléze jsem tím tak posedlé, že svého partnera spíše odradíme od jakékoliv komunikace tak i od jakýchkoliv dotyků....a tohle přeci nechceme.Ženy, mějme se rády takové jaké jsme, každá jsme krásná v něčem jiném. A rada, vžijme se do obrácené situace, kdyby toto říkali naši muži nám, taky by se nám to nelíbilo a otravovalo by nás to....a věřte, že i chlapi jsou občas se svými postavami nespokojení, ale neřeší to tak, jako my :-)

vera 29.07.2010

Každý máme jinou genetiku? co to je za blbost? XD pro chytrého autora nebo autorku tohoto článku....řekla bych spíš, že každej máme jiné geny ...

Pavel K. 28.07.2010

Potvrzuji za nás chlapy, ze to je snad ta nejhorsi otazka, co mi muze zenska polozit. A je jedno jestli je to pravda nebo ne, protoze zadna odpoved neni spravne. Kdyz reknu, ze není, tak mi neveri a kdyz nedej buh ze jo, tak mam tichou domacnost jeste hezky par dni potom :-P:-P:-P:-P Takze rada, panove? Ignorujte otazku a snad radsi bezte vyndat nadobi z mycky.. Sok z toho, ze neco delate dobrovolne zasene vsechny pochyby nad jeji vahou )

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat