JEN PRO OTRLÉ: Rodila do řeky a ještě si to natáčela! (VIDEO)

Poměrně ostrou vlnu diskusí nedávno vyvolalo video ženy, jež ve společnosti svých nejbližších rodí v přírodě u řeky. A protože kontroverzní nápady v sobě skrývají divácký potenciál, jistá televizní stanice začala uvažovat o tom, že námět použije pro reality show.

Jak by televizní pořad vypadal? Dobrovolnice by rovněž měly rodit v přírodě, bez vymožeností moderní medicíny, a dokonce i bez lékařské pomoci, kdyby se náhodou něco přihodilo a porod neprobíhal tak, jak by měl.

Nařčení z nebezpečnosti takového projektu se producenti oné televize brání tím, že prý již samotná přítomnost televizního štábu zvýší bezpečí rodičky.

A tak zatímco odborníci bijí na poplach a upozorňují, že se jedná o nebezpečný experiment zahrávající si se životem rodičky i miminka, na internetu se opět zvedla diskuse mezi těmi, kteří si myslí, že je reality show na toto téma již za hranicemi vkusu i bezpečí, a potenciálními diváky, kteří jsou jednoznačně pro.

Otázkou také zůstává, kde by producenti reality show sháněli její protagonistky. Ženy, jež se rozhodnou pro přirozený porod, jistě nemají za přirozené, pokud by okolo nich obíhali chlapíci s kamerami a mikrofony... A zahrávat si s vlastním životem a životem dítěte jen pro peníze není tak docela dobrý nápad...







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat