Jak ho pobavit na Štědrý den? Tyhle spodky ho zlomí v kolenou!

A je to zase tady! Většina národa přemýšlí, co dát partnerovi k Vánocům! Čím to letos doopravdy „zabijete“? Rybou, býkem nebo sladkostmi ve formě zábavy na spodkách! Máte odvahu?

Britský on-line průzkum portálu Into The Blue, jehož se zúčastnilo 500 mužů a 500 žen, prokázal, co lidé chtějí dostat k Vánocům. Většina pánů si přeje něco jako nový mobil, 24 % mužů tvrdí, že poukázka od přátel a rodiny by vyřešila spoustu problémů, protože spodní prádlo a ponožky jsou už trochu nuda.

Spodky? Jen to ne!

Mluvčí portálu k tomu dodal, že spodky opravdu nejsou to, co lidé - bez ohledu na pohlaví - pod stromkem vítají. Smůla, stále je to velmi častý dar od žen směrem k jejich partnerům.

Statistika - nestatistika, jdete do toho i letos? Tak se vyhněte obyčejným a standardním kouskům v rámci hesla: Ať je aspoň sranda! Žádné strachy, vybírat je z čeho. Tyhle tři kousky nejspíš patří k největším bláznivinám, které tento rok šly na odbyt.

Něco pro rybáře

Spodní prádlo od firmy Shots Toys je vskutku neotřelé a v Americe ho milují. Pokud máte doma rybáře, rozhodně ho pobavíte tak trochu zmatenou rybou, která se nečekaně zakousla do nevhodné návnady.

Spodky jsou ze 100 % bavlny, a nevoní-li někomu ryba, může dát přednost i slonovi nebo zajícovi. Orientační cena je 299 korun, boxerky si lze objednat přes internet v erotických obchodech, stačí trochu zapátrat.

Jakmile narazíte na celou nabídku uvedeného výrobce, asi se smíchy potrháte. Zmiňovaný nabízí třeba i zeleného hada na tmavém podkladu, což je neméně efektivní jako uvedené kousky.

A s výběrem velikostí si hlavu nelamte. U většiny zábavného spodního prádla tohoto typu se uvádí univerzální velikost, tedy S-L.

Slipy Loves Candy

Jestli z těch Vánoc taky chcete něco mít, myslete na zadní vrátka a objednejte mužská tanga Loves Candy z bonbonů Lipo, který nabízí společnost Spencer a Fleetwood, a to v ceně méně než dvou stokorun.

I když vám cukroví slepí žaludek až do Tří králů, přece jen, s touhle sladkostí to bude větší odvaz. Oblékat si je nemusí. Stačí, když se tomu všemu zasměje a nabídne vám je k ochutnání. Že je to trochu málo?

Dámy s vaječným koňakem v žilách mohou olizovat a vycucávat, tedy přesvědčovat, že zase tak špatný nápad ty bonbony nejsou. Tanga jsou určena pro muže s velikostí M-XL, šňůrka se pružná, což je po řízkách s bramborovým salátem bude hodit.

Jeden z prodejců podotýká, že ujídání jednoho bonbonku po druhém může patřit mezi předehry. Tak, možné je všechno. Kdy jindy by člověk měl věřit na zázraky, když ne o Vánocích, že?

Býk od Cottelli

Jó, tanga. Ne každý na ně je, ale jako fórek rozhodně splní svůj účel. Aspoň ty s býčkem z kolekce Cottelli Collection for men, který má kovový kroužek v nozdrách, určitě. Opět platí, že velikost je univerzální, cena se pohybuje okolo 199 korun.

Tenhle potrhlý dárek rozhodně bude patřit k absolutním extrémům jeho šatníku a zcela určitě rozesměje všechny od řidičů a skladníků po úředníky a manažery.

Pokud vám to přijde až příliš odvážné, ale od darování spodků ustoupit nechcete, poohlédněte se po dalších kouscích této společnosti. Méně výstřední spodní prádlo je bez nadsázky originální a stylové.


Tak co, který kousek berete?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat