Silikonová prsa jsou out: Hitem je plastika »Venušina pahorku«!

20.02.2015 | Sex a vztahy

Po plastice stydkých pysků přichází marniví a se svou přirozenou anatomií věčně nespokojení lidé s novým trendem – úpravou stydkého pahorku. Redukce kožní a tukové tkáně, známé lékařům jako mons pubis, na stydké kosti žen se provádí chirurgicky. A odstraňuje se především nadbytek tkání, aby tento pahorek působil infantilně jako u pohlavně nedospělých dívek.

„Letos je žhavou novinkou v úpravách tělesných částí dosud opomíjený kus tkáně mezi horním okrajem kalhotek a velkými stydkými pysky,“ píše Jennifer Weinerová na stránkách deníku New York Times.

A hashtag #Monspubis už koluje na sociálních a především na Twitteru, kde jsou mu věnována fóra zabývající se „nedokonalostí“ tukové tkáně na stydké kosti a chirurgickou nápravou.

Pubický liftink či monsplastika je určena především ženám, které přibraly a zase zhubnuly, ale právě v této partii tuk zůstal. Také ji využívají ženy po porodu a vyššího věku, které přišly o hladkost a pružnost pokožky v této oblasti. Mezi klienty občas bývají i muži.

„Monsplastika je snobský výraz pro odstranění podkožního tuku v pubické oblasti. Nezaměňujte to ale s odsátím tuku v břiše či úpravou spodní části břicha. Tato plastika se provádí u žen i mužů, kteří měli nadváhu a pak výrazně zhubnuli. Ženy ji vyhledávají, protože věčně touží po fyzické dokonalosti. Jsou neustále bombardovány obrázky dokonalých těl z médií a současnými trendy uměle vytvarovaného břicha, břicho nikdy nebylo tak odhalováno jako dnes,“ tvrdí doktor Ernest Guillem v rozhovoru pro Daily Mail.

„Musíme se naučit to, že těla jsou nádherná ve všech tvarech a velikostech, podporovat mladé ženy v touze po něčem takovém je zhoubný výsledek kultury neustále zostuzující přirozenou krásu těla,“ míní britská psycholožka Katie Loweová, expertka na poruchy vnímání vlastního těla.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat