8 maličkostií které si zaslouží ve vztahu KAŽDÁ žena

18.06.2015 | Sex a vztahy

Vztahy nejsou jen o velkých rozhodnutích nebo závažných činech a okatých projevech lásky. Kdepak! Tvoří je i maličkosti, které nám dělají radost a utvrzují nás v našich citech. A které že maličkosti my ženy úplně milujeme?

1. Večery ve dvou… u televize

Jasně, romantická večeře v restauraci, divadlo a procházka městem pod hvězdami jsou úžasné zážitky, ale upřímně – občas jsme moc rády, když s partnerem prosedíme večer na gauči u televize. V pyžamu. Pod dekou. S mísou chipsů. Ano, i to je romantika!

2. Výlety pro ženské potřeby

Menstruace by neměla být mezi partnery tabu. A tak nás dokáže potěšit, když nečekaně zjistíme, že nemáme tampony, a náš milovaný se klidně sebere, ačkoli je devět večer, a vydá se na cestu do nejbližšího nákupního centra, aby nám je koupil. To abychom už takhle pozdě nemusely ven. Zvláště, když máme ty své dny, že.

3. Snídaně do postele

Co na tom, že kvůli drobkům budete muset měnit povlečení. Snídaně do postele je taaak romantická!

4. Oblíbený seriál

Tak dobře, většina seriálů, u nichž trávíme večery, není zrovna vrchol kultury a televizní zábavy. Ale pokud je náš partner sleduje s námi, ačkoli je jasné, že se při nich ani zdaleka tak nebaví jako my, a nepostěžuje si ani slůvkem, úplně nás to dojme.

5. Dobrá večeře

Co může být lepšího, než když se vrátíte po namáhavém dni v práci a na stole na vás čeká večeře! Co na tom, že jsou to špagety s kečupem nebo pizza z restaurace na rohu! Je to jídlo!

6. Společný úklid

Ačkoli jsme přesvědčené, že nám by se nestalo, že by starost o domácnost byla jen a jen na nás a partner se nezapojoval, stejně nás vždycky potěší a dojme, když přiloží ruku k dílu, respektive vysavači.

7. Ranní sex

Co na tom, že v průzkumech vychází jako u žen nejméně oblíbený. Stejně není lepší způsob, jak začít den!

8. Láska k mazlíčkovi

Jasně, že vy svého psa/kočku/fretku/králíčka/papouška apod. zbožňujete. A když váš partner miluje vašeho zvířecího mazlíčka úplně stejně, ačkoli on přišel později než zvířátko, víte, že je to muž vašeho života.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat