Jak dokázat partnerovy zálety? Tady máte návod!

Každá žena chce mít co nejdříve jasno, co se týče pocitu, že jí v revíru řádí škodná a partner má kromě ní ještě další „zájmy“. Pokud chcete vědět pravdu, poradíme vám, jak na to.

Prvotně zapomeňte, že by přítel nebo manžel neuváženě zapomněl v kapse svého saka kondom, ovšem pokud s „ní“ nějaký používá, nebo snad zahořel touhou každodenně nosit domů květiny. Tyhle „zaručené“ projevy už dávno nejsou v módě a muž není hlupák, co se maskování týče. Naopak. Bude působit nenápadně, skoro až nevinně. A dlouhé týdny nebo měsíce zakrývat svůj dvojí život. Většinou úspěšně. Je proto třeba se věnovat trochu detailní práci a zahrát si na špionážní film. Jinak se pořád můžete utápět v domněnkách a neprokážete mu nic. Samozřejmě, že někdy je lepší nevědět, jenže právě ona nevědomost je ničivá. Takže?

Otestujte jeho reakce!

V rámci hesla „důvěřuj, ale prověřuj“, ho vystopujte v případě, že opustil domov a vydal se na služební cestu, dřepí kvůli přesčasu v kanceláři nebo údajně podstupuje školení, seminář a podobně. Ověřte si, že skutečně má rezervaci v hotelu, který vám jmenoval, seminář se opravdu koná v konkrétním časovém období nebo kancelář nezeje prázdnotou, když v ní má vyřizování.

Špion v akci

Trvejte na tom, že zavoláte vy jemu, až s ním budete chtít mluvit. A až to uděláte, vneste do svého hlasu trochu koketerie a řekněte, jak moc se vám stýská a chtěla byste být s ním. Zkrátka ho donuťte, aby na to reagoval a taky projevil svoje city. Totiž, pakliže u toho bude jiná, způsobí mu to problém. Nebude chtít nic z toho říct, aby se před ní neshodil, popřípadě už neuslyšíte hudbu nebo televizi, která byla na začátku rozhovoru ze sluchátka telefonu znatelná. (Radši si popošel do jiné místnosti, aby to milenka neslyšela.)

Součástí pozorování je ale i 10 odpovědí na 10 otázek. I kdyby padaly trakaře a vy jste si měla po dobu několika dní a týdnů zaznamenávat do diáře partnerovo chování, abyste se k nim dostala, udělejte to. Nějaký čas sledujte:

1. Vstává pravidelně? V kolik hodin?
2. Před odchodem se sprchuje?
3. Co si s sebou bere za věci, když odchází?
4. Jezdí každý den autem? A nemá na sedadlech cizí vlasy?
5. V kolik hodin se vrací?
6. Večeří po příchodu domů?
7. Sprchuje se po příchodu domů?
8. Má chuť na milování? A kdy naposledy?
9. Chodí spát pořád ve stejnou dobu?
10. Je přehnaně zamlklý? Nebo naopak sdílný?

Pozorováním si uděláte lepší přehled o jeho harmonogramu a mezerách v něm!

Zkouška ohněm

Dál byste si měla všímat následujících alarmujících skutečností. Zkuste, jak bude reagovat, když si od kamarádky „vypůjčíte“ vlas a nastražíte ho na jeho sako. Zcela otevřeně za ním přijďte a zeptejte se, kde se vzalo něco takového na jeho oblečení. Reakce těla ho mohou prozradit. Může slovně útočit, obracet hovor zpátky k vám…

Dejte na své smysly!

I když to zní hrozně, čichejte mu k oblečení. Účel světí prostředky. Rtěnku na límečku nejspíš nenajdete, ale pach make-upu nebo neznámého parfému ano. Stejně jako stopy po laku na vlasy. Usvědčujícím se může stát i výpis z bankovního účtu, který jistě chodí na společnou adresu. Počkejte, až ho sám otevře, a pak nahlédněte do jeho tajů. Jsou tam výdaje, které vám jsou podezřelé? Opakují se často nějaká místa, kam chodí na oběd nebo kávu? Jestli chcete špionáž dohnat do důsledků, v kavárně nebo restauraci se poptejte, jak často a s kým tam partner chodí. (Zaobalte to jako milosrdnou lež. Třeba že hledáte nějakého spolužáka.)

Tip pro profesionální detektivy

Nejedné ženě se osvědčila i návštěva květinářství poblíž partnerova pracoviště. Je to taky možnost. „Když jsem měla podezření, že mě manžel podvádí, zajela jsem do nákupního střediska poblíž jeho kanceláře,“ svěřuje se Alena. „V květinářství jsem prodavačce zalhala, že jsem sekretářka pana Tomáška, čili manžela, a ten by chtěl svojí matce poslat ty samé květiny co naposledy. Ale že bohužel nevím, jaké to jsou, a on mi teď nezvedá telefon. Ona se podívala do seznamu objednávek a zeptala se, jestli mám na mysli vazbu týden starou, nebo tu před ní,“ pokračuje ve vyprávění své lsti podváděná manželka. A jak ji tahle finta napadla? Úplně jednoduše. „Když si mě namlouval, taky jsem od něj dostávala kytky. Je to takový jeho projev náklonnosti. No, a jinak je časově vytížený, takže jsem si tipla, že zajde do nejbližšího obchodu, který má po cestě z práce. A taky že jo,“ krčí rameny Alena.

Několikatýdenní pozorování skutečně přinese odpovědi, i když nemusejí být příjemné. Zrada sakra bolí! A říká se, že není nic horšího než zhrzená žena. Proto v afektu vzniká mnoho plánů na pomstu.

Má to ale vůbec cenu se mstít? Nebo je snad odveta sladká? Co vlastně dělat s výsledkem tajného „průzkumu“? To se dozvíte ve čtvrtém díle!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat