Testování s Perfect Clinic: Které testerky získají konzultace zdarma?

20.03.2017 | Testování

Lékaři z pražského centra estetické medicíny Perfect Clinic již vybrali 5 testerek, které se zapojily do našeho testování operace očních víček a které příští týden čeká zdarma konzultace na tomto prestižním pracovišti. Dvě z nich pak odborníci vyberou k operaci očních víček!

Které testerky byly vybrány


MUDr. Jiří Ferra z Perfect Clinic

Konzultace s plastickými chirurgy Perfect Clinic trvá přibližně 20 minut. Během ní se testerka dozví vše potřebné o zákroku, může se zeptat na cokoli, co ji zajímá (a to nejen k operaci víček). Bude jí vysvětlen postup operace i pooperační péče a klientka obdrží veškeré dokumenty a doporučení k zákroku.

Pro konzultace v úterý 28. března v 17:45, které povede MUDr. Jiří Ferra, lékaři Perfect Clinic vybrali tyto testerky:

  • verapruklova
  • gabulka
  • sarinka66

Na konzultace s MUDr. Lukášem Frajerem ve středu 29. března od 18:00 se pak mohou těšit testerky:

  • aasun
  • allekto


MUDr. Lukáš Frajer z Perfect Clinic

Z těchto pěti testerek pak odborníci Perfect Clinic vyberou dvě, jež následně podstoupí operaci očních víček, které provedou zmínění lékaři.

Zbylé tři testerky, které nebudou na základě konzultací s lékaři vybrány, získají slevu ve výši 10 % na operaci očních víček na Perfect Clinic.

Pokud se na vás usmálo štěstí a lékaři pražského centra estetické medicíny Perfect Clinic vás vybrali na konzultace – a tím vás přiblížili k vysněné omlazující operaci očních víček –, zašleme vám v nejbližších dnech e-mail, kde se dozvíte další podrobnosti.

Vybraným testerkám gratulujeme!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat