Kterých 30 testerek vyzkouší sílu sedmikrásek v Anti-aging séru od Manufaktury?

22.03.2017 | Testování

Jaro už je tu, a tak za chvíli pokryjí naše trávníky něžné kvítky sedmikrásek. Tyto rostlinky ovšem nejsou jen krásné na pohled, jejich síla dokáže navrátit mládí i naší pokožce. Trápí vás vrásky v okolí očí? Pak jsou sedmikrásky vaším spojencem. Nejlépe v novém Anti-aging séru na okolí očí a rtů se sedmikráskou, Q10 a kyselinou hyaluronovou od české značky Manufaktura!

Jedinečné omlazující, hydratační, zpevňující a revitalizační sérum na okolí očí a rtů s bohatým komplexem aktivních látek účinně snižuje výskyt vrásek a přináší okamžitý i dlouhodobý liftingový účinek. Při pravidelné aplikaci sérum napomáhá zpomalit stárnutí pleti a zpevňuje ji.

Sérum obsahuje rozjasňující výtažek ze sedmikrásek, které se k přípravě elixírů krásy používaly již v renesanci, vysoce hydratační kyselinu hyaluronovou, biofunkční peptidy stimulující tvorbu kolagenu, který zpevňuje kontury pleti, koenzym Q10, vitaminy A, C, a E, panthenol, jojobový a mandlový olej a extrakt ze zlaté řasy Laminaria Ochroleuca se zklidňujícím a ochranným účinkem proti předčasnému stárnutí pokožky.

Účinek aplikace podpoří unikátní chladivý kovový aplikátor, speciálně navržený pro péči o okolí očí a rtů, který napomáhá stimulovat mikrocirkulaci a snížit otoky kolem očí.

Jak sérum aplikovat

Opakovaným stisknutím elastické membrány v horní části obalu aplikujte přiměřené množství Anti-aging séra na okolí očí a rtů na čistou pokožku kolem očí a rtů a jemně vmasírujte pomocí chladivého kovového aplikátoru. Aplikaci doporučujeme provádět dvakrát denně – po důkladném vyčistění pleti a před aplikací denního či nočního krému či make-upu.

Sérum lze používat na ošetření mladé i zralé pleti. Sérum je možné používat od přibližně 25 let, kdy se již začínají tvořit první mimické vrásky kolem očí.

Které testerky Anti-agng sérum vyzkouší?

V rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, která květina pro vás symbolizuje mládí a krásu a proč. Zatímco na některých květinách se shodla řada z vás, pro některé uživatelky v sobě krásu a mládí skrývají i méně tradiční rostlinky. Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s Anti-aging sérem od společnosti Manufaktura už je na cestě k těmto testerkám: rmarci, andak, Hanik, spejsinka, vlasta1212 a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat