VIDEO: Co vám pomůže zachovat mladistvou pleť?

05.06.2017 | Testování

Vrásky. Pro mnohé ženy přirozená součást stárnutí, pro jiné však černá můra. Ať už patříme do kterékoli z těchto skupin, snažíme se udržet svůj obličej co nejdéle mladistvý, a tedy bez výraznějších vrásek. Pomoci nám v tom dokáží životní styl, ale i ta správná kosmetika.

Jak si zajistit mladistvý vzhled a starosti s vráskami odsunout až kamsi do dáli?

Co máte na talíři

To není žádné překvapení – i na naší pokožce se odráží to, co jíme. A především to, zda jí dopřáváme ty správné živiny. Kromě vitaminů a minerálů, které potřebuje náš organismus ke správnému fungování, hrají důležitou roli v péči o pleť antioxidanty. Ty totiž vychytávají v těle škodlivé volné radikály, jež mimo jiné neprospívají ani naší pleti. Jejich zásobárnou je především ovoce a zelenina, na které by měla být naše strava bohatá.

Ochrana před paprsky

Sluneční paprsky jsou pro nás životně důležité, ale ne ve všem nám prospívají. Tak například nechráněné pleti spíše škodí – UV záření, které obsahují, totiž přispívá k předčasnému stárnutí pleti. Nikdy nevycházejte ven bez nanesení krému s ochranným faktorem – a to v jakémkoli ročním období a za jakéhokoli počasí (že je pod mrakem, neznamená, že nějaký ten sluneční paprsek nepronikne až k vám).

Konec zlozvyku

Nejenže nás kouření zabíjí zevnitř, ale na kráse nám také dvakrát nepřidává! A o jeho vlivu na stárnutí pleti by se daly napsat romány. Jen si to vezměte - zažloutlé nehty, nezdravá barva pokožky a samozřejmě charakteristické vrásky v okolí úst, které se vesele prohlubují s každou další cigaretou (a nejde jen o to, že kuřáci stahují okolo cigarety rty, čímž pleť v jejich okolí namáhají – škodliviny v cigaretách obsažené pleť viditelně oslabují a ničí).

Pomoc z kelímku


Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou

Péče, kterou své pleti věnujeme, hraje samozřejmě v jejím vzhledu také klíčovou roli. Jenže jak poznat, který přípravek bude ten pravý? STále více žen sází na pomoc z přírody a vybírá si kosmetiku, jež neobsahuje chemikálie, o jejichž vlivu na našei pokožku (ale i zdravíú by se mnohdy dalo polemizovat. Naopak přípravky, které jsou čistě přírodní, zažívají skutečný úspěch. A není divu! Ony totiž opravdu fungují!

Ke značkám, jež se mohou pyšnit kvalitní přírodní kosmetikou, patří i Priody. A právě dva její produkty - Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou a pleťovou masku s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem HydraMax - měly možnost vyzkoušet i naše testerky. Jak se jim kosmetika Priody, která navíc není testována na zvířatech, osvědčila?

„Co, si budeme povídat, každá chceme být krásná nebo si tak aspoň připadat. A já vám řeknu, připadám si tak. Už po prvních pár dnech jsem si všimla, jak vrásky okolo oči mizí. Jak se má nedokonalá pleť mění a vypadá dokonalejší. A co víc? Na dotek je neuvěřitelně jemná a má sjednocenou barvu. Při roztírání stačí krém opravdu malinko nanést a hned se vstřebá. Takže se nemusím obávat mastnoty jako po jiných po krémech,“ zhodnotila testerka Terinkasmudlinka.


Pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem HydraMax

„Maska je velice příjemná a účinná. Na rozdíl od ostatních masek se může použít 3x. Je ze speciální netkané textilie. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, peptidy, elastin a další důležité přírodní látky, které zajišťují pleťi živiny.Po aplikaci je pleť nádherně hladká, sametově jemná, hydratovaná. Efekt je zřetelně viditelný,“ neskrývala nadšení testerka Mmanka.

„Po 14denním používání mohu konstatovat, že pleť je po krému vypnutá a vrásky vyhlazenější. Navíc pleť vypadá mnohem zdravěji. Mohu jen vřele doporučit současně i pleťovou masku, která pleť hydratuje, dodává ji přirozenou vlhkost, zvyšuje její pružnost, rozjasňuje a viditelně omlazuje, po použití je pleť opět jemná a sametově hebká. Prostě parádní výrobky,“ shrnula testerka Evalat.

Nadšné byly i ostatní testerky, jejichž recenze si můžete přečíst ZDE.

Když testuje Máma

Nejen naše testerky ale dostaly možnost Liftingový krém proti vráskám s kolagenem a kyselinou hyaluronovou a pleťovou masku s kyselinou hyaluronovou, peptidy a elastinem HydraMax značky Priody vyzkoušet. Testování oba produkty podrobila i naše Máma na pokusy. A jak byla spokojená? To se můžete přesvědčit na následujícím videu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat